Faceți căutări pe acest blog

miercuri, 24 septembrie 2008

Mihaela Radulescu: Astept sa fie data afara producatoarea

La doua saptamani de la scandalul in care a fost aruncata campania antifumat a carei imagine este Mihaela Radulescu, cei doi prezentatori ai emisiunii 'Scoala vietii', impreuna cu producatoarea Andrada Moga sunt inca angajati ai postului Antena 2
In sedinta CNA din 16 septembrie, unde Antena2 a primit o amenda de 2.500 de lei pentru emisiunea "Scoala vietii", reprezentanta postului a declarat membrilor Consiliului ca televiziunea si-a cerut public scuze si ca emisiunea si producatoarea au fost suspendate. Aceasta nu este insa echivalenta cu o concediere, intrucat Andrada Moga este in continuare angajata a trustului Intact.
Mihaela Radulescu a declarat: "Astept sa fie data afara din acel post, respectiv din trust, si principala sau poate singura vinovata - producatoarea emisiunii. Asta inca nu s-a intamplat. In rest, trustul a luat toate masurile si apreciez, de asemenea, ca CNA a avut reactia pe care era normal sa o aiba in astfel de situatii ridicole. Le multumesc".

"Stii cum as proceda eu? Daca as fi colega cu Radulescu si ar trebui sa lucrez cu producatoarea aceea dupa ce am vazut ce prostie a putut sa faca, as fi solidara cu Radulescu si as refuza sa mai lucrez cu un astfel de om de televiziune. Dar, sigur, sunt prea naiva...", a adaugat Mihaela. Prezentatoarea "Duminicii in familie" a mai primit apoi lovituri si din partea altor colegi, cum ar fi Mircea Badea si Dan Capatos. In timp ce primul s-a dezis de postura de "coleg al Mihaelei Radulescu" si a criticat-o dur in emisiunea sa de la Antena 3, celalalt a comentat, in ziua in care a devenit public divortul Mihaelei, ca despartirea ar fi o manevra pentru a distrage atentia de la scandalul campaniei antifumat. Intr-o astfel de situatie, cand colegii nu numai ca nu-i sunt alaturi, ci chiar o ataca public, ar fi greu de asteptat o reactie de solidaritate a lor vizavi de Radulescu.

"Nu dau pe nimeni in judecata"
Vedeta Antenei 1 mai spune ca nu are de gand sa actioneze in instanta pe nici unul dintre cei care au contribuit la denigrarea sa in emisiunea "Scoala vietii".


Sursa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mesajul de pe Facebook al unui medic a ajuns viral: ”Nu există detox. E un marketing”

Medicul Vasi Rădulescu a postat pe Facebook o listă cu „ 30 de lucruri valabile şi în 2019 ”, despre așa numite ”mituri medicale” Mesa...