Faceți căutări pe acest blog

vineri, 11 iulie 2008

Vine Titularizarea

Saptamana viitoare e randul profesorilor sa dea examen
S-a închis lista pentru examenul de titularizare. S-au înscris 3.870 de candidaţi, iar concurenţa cea mai mare e pentru posturile de la învăţători şi limba şi literatura română: 331 înscrişi pentru 160 de locuri, respectiv 411 pentru 113. Cea mai puţină căutare o au catedrele artistice şi cele tehnologice. "Cei care nu vor reuşi să se titularizeze vor obţine, în şedinţă publică, un post de suplinitor timp de un an. Nu ne aşteptăm la probleme pe toată durata desfăşurării examenului", a declarat dna Sabina Manea, purtătorul de cuvînt al ISJ. Şedinţele publice se vor desfăşura în perioada 17-23 iulie.
perioada 17-23 iulie.

Saptamana viitoare incepe concursul de titularizare 2008 pe post a cadrelor didactice.
Miercuri, 16 iulie 2008 are loc examenul scris care incepe la ora 10 si dureaza 4 ore. Candidatii trebuie sa fie prezenti intre orele 8 si 9 in salile de examen in care au fost repartizati si sa prezinte cartea de identitate.
In judetul Arges centrele in care se sustin examenul de titularizare sunt:
  • Bratianu
  • Zinca
  • Odobescu
  • Ion Barbu
  • Mihai Viteazul
  • Dacia
  • Scoala Nr.3
Nota minima pentru titularizare este 7, iar ocuparea catedrelor se face in ordine descrescatoare a notelor de la 10 la 7.

2 comentarii:

  1. Ai idee unde se da istoria? E ceva afisat pe la inspectorat? Daca da unde mai exact? Ca eu am fost marti sa-mi validez cerea si nu am vazut nimic!

    RăspundețiȘtergere
  2. Marti seara o sa se afiseze o lista sau miercuri de dimineata ;)

    RăspundețiȘtergere

Mesajul de pe Facebook al unui medic a ajuns viral: ”Nu există detox. E un marketing”

Medicul Vasi Rădulescu a postat pe Facebook o listă cu „ 30 de lucruri valabile şi în 2019 ”, despre așa numite ”mituri medicale” Mesa...