Faceți căutări pe acest blog

luni, 14 iulie 2008

Stim cum sa construim o farfurie zburatoare!

Prima farfurie zburatoare nu va veni de la mii de ani lumina departare, ci va fi construita chiar aici pe Pamant, de catre un om.
De-a lungul timpului au existat tot felul de speculatii, fenomene bizare, rapiri, incidentul Rooswell, relatari, dar nimeni nu a putut demonstra vreodata existenta unor obiecte zburatoare venite de prin cosmos. S-au facut multe ipoteze cum ca OZN-urile ar folosi sisteme avansate anti-gravitatie, mecanisme de anulat interdependenta dintre spatiu si timp sau combustibili pe care noi inca nu i-am descoperit.

Cert este faptul ca cineva urmeaza sa construiasca primul OZI (obiect zburator identificat) si, atentie, acesta nu va avea parti in miscare si nu va consuma nicio picatura de combustibil fosil! Aparatul de forma unei farfurii zburatoare urmeaza a fi construit de catre profesorulSubrata Roy, la inceput sub forma unui prototip de numai 15.2 cm, deoarece, dupa cum bine spunea chiar profesorul, la inceput am invatat sa mergem si abia apoi sa fugim.

Sursa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mesajul de pe Facebook al unui medic a ajuns viral: ”Nu există detox. E un marketing”

Medicul Vasi Rădulescu a postat pe Facebook o listă cu „ 30 de lucruri valabile şi în 2019 ”, despre așa numite ”mituri medicale” Mesa...