Faceți căutări pe acest blog

luni, 7 iulie 2008

Nico a sustinut bacalaureatul la 38 de ani


Cantareata Nico a scapat de emotiile BAC-ului. Artista a obtinut o medie generala deloc spectaculoasa, spre dezamagirea profesorilor ei, care au declarat ca "se asteptau la mai mult de la ea". Nicoleta Matei a "scos" un 7,52, trasa puternic in jos de proba la Limba si literatura romana scris: 5,15.




Totusi, la romana oral, Nico a reusit sa impresioneze comisia si a obtinut nota 8. Nici proba de economie nu i-a fost la indemana cantaretei, obtinand 6,40. Ceva mai bine la geografie, 7,55, si cu adevarat spectaculos la limba straina: la aceasta proba, Nico a obtinut nota 10. In ziua afisarii rezultatelor, Nico a preferat sa roage pe altcineva sa se uite pe liste, protejandu-se astfel de emotiile mari, dar si de eventuale intalniri cu ziaristii, in conditiile in care cantareata nu a recunoscut ca a sustinut Bacalaureatul la 38 de ani.

Vara viitoare fiica ei - acum in varsta de 17 ani - va sustine, la randul ei, examenul de Bacalaureat. Avantajul este ca mama, proaspat "trecuta" prin materie, o va putea ajuta, mai ales ca Nico i-a fost intotdeauna alaturi, a inteles-o si a sprijinit-o. Chiar si atunci cand adolescenta a postat pe internet cateva poze sexy, cantareata i-a luat apararea sustinand ca nu a facut nimic indecent sau imoral, ci doar ca se distreaza, ca orice fata de varsta ei.

Sursa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mesajul de pe Facebook al unui medic a ajuns viral: ”Nu există detox. E un marketing”

Medicul Vasi Rădulescu a postat pe Facebook o listă cu „ 30 de lucruri valabile şi în 2019 ”, despre așa numite ”mituri medicale” Mesa...