Faceți căutări pe acest blog

luni, 23 iunie 2008

Camera video Sony HDR-CX12 Full HD

Probabil nu se mai astepta nimeni ca Sony sa mai lanseze modele noi anul acesta. Ei bine, in acest weekend oficialii de la Sony au lansat noul model de camera video Full HD, HDR-CX12.

Puterea vine de la binecunoscutul procesor de imagine BIONZ pe care il regasim pe toate produsele de top de la Sony, respectiv camere DSLR, plasme si LCD-uri Bravia sau rame foto.

sony_hdr-cx12.jpg

Senzorul de imagine este CMOS 1/3.13inch de 10mpx si poate capta imagini video cu o rezolutie de pana la 1920x1080 (Full 1080i)

Obiectivul compus exclusiv din lentile Carl Zeiss Vario Sonnar permite apropierea pana la 12x a subiectului. Inregistrarea se realizeaza pe caseta dar si pe memorii de tipul Memory Stick Pro Duo. Mai mult, producatorul s-a gandit sa includa in pachet si un card de 4Gb.

Functia de “Smile Shutter” de la aparatele foto a fost imprumutata si la acest model de camera video iar la fiecare zambet detectat, camera incepe automat sa inregistreze.

August va fi luna in care o puteti admira sau chiar cumpara la un pret de 900$ sau 2200 lei.

Sursa

4 comentarii:

  1. Acest articol este un copy paste perfect. Tu sti ca domnu Google se poate supara si sa-ti baneze blogul? Te poate bana pentru dublu content. Ai furat de pe hit in stil copy paste

    RăspundețiȘtergere
  2. Bebe...si acum imitam toti cei care nu stiu altceva decat copy paste? Hai macar sa mai improvizam si noi, daca nu stim cu ce se mananca acest subiect. Aveam pretentii de la tine.

    RăspundețiȘtergere
  3. hmm....lipsa de timp...mai rapid copy/paste! O sa mai improvizez...sper sa-mi fac timp:D

    RăspundețiȘtergere

Mesajul de pe Facebook al unui medic a ajuns viral: ”Nu există detox. E un marketing”

Medicul Vasi Rădulescu a postat pe Facebook o listă cu „ 30 de lucruri valabile şi în 2019 ”, despre așa numite ”mituri medicale” Mesa...