Faceți căutări pe acest blog

vineri, 27 iunie 2008

Astazi la Paris se decide viitorul Internetului

Internetul se afla in fata unora dintre cele mai mari schimbari din istoria sa, iar soarta lui se va decide astazi la Paris, unde se va hotara daca orice cuvant sau combinatie de litere poate deveni domeniu de internet, informeaza NewsIn.
Decizia este asteptata astazi, cu ocazia adunarii generale a ICANN, organizatia care gestioneaza numele de domenii de pe internet. Daca modificarile vor fi aprobate, companiile vor putea sa-si transforme propriile nume in domenii de net, iar persoanele fizice ar putea proceda la fel. Noile reguli ar putea facilita lansarea domeniului .xxx, dupa ani intregi de tergiversari.
"In afara de .com, .net sau .org, cei 1,3 miliarde de utilizatori de internet vor putea, din 2009, sa acceseze adrese generice folosind drept extensii cuvinte comune precum .love, .hate sau .city, sau nume proprii", a declarat pentru publicatia franceza Les Echos, citata de Le Monde, presedintele ICANN, Paul Twomey.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mesajul de pe Facebook al unui medic a ajuns viral: ”Nu există detox. E un marketing”

Medicul Vasi Rădulescu a postat pe Facebook o listă cu „ 30 de lucruri valabile şi în 2019 ”, despre așa numite ”mituri medicale” Mesa...