Faceți căutări pe acest blog

luni, 16 iunie 2008

Andreea Spataru, victima unei violari in serie

Prezentatoarea emisiunii matinale de la National TV, Andreea Spataru, este sicanata de mai multe luni de cineva care ii citeste mesajele electronice si, uneori, chiar trimite astfel de "epistole" in numele si de pe adresa ei. Dupa ce a sesizat in mai multe randuri ca ii este violata corespondenta, blonda si-a schimbat parola contului de email, insa tot nu si-a recapatat intimitatea. Se pare ca persoana care a "spart" casuta postala a vedetei a reusit sa obtina acces la mesajele ei.
Agresorul necunoscut nu s-a rezumat la a citi corespondenta Andreei, ci, la un moment dat, a si trimis un mesaj de pe adresa ei, in care se preciza ca blonda ar avea de oferit servicii ca dama de companie fara implicatii sexuale. Evident, in urma acestui mesaj, Andreea a decis sa-si schimbe si adresa, nu doar parola de e-mail. "Nu stiu cine e si de ce face acest lucru, dar e clar ca nu e o persoana bine intentionata, pentru ca nu obtine nimic din toate astea decat, probabil, satisfactia de a-mi face mie rau", ne-a declarat vedeta, care s-a trezit, peste toate astea, si cu un cont de hi5.
Pagina, desi se prezinta ca oficiala, nu are nicio legatura cu vedeta si, mai ales, acordul acesteia. Printre "prietenii" Andreei se numara si Gabriela Cristea, vedeta care, de asemenea, este victima unui furt de identitate.

Sursa: Cancan

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mesajul de pe Facebook al unui medic a ajuns viral: ”Nu există detox. E un marketing”

Medicul Vasi Rădulescu a postat pe Facebook o listă cu „ 30 de lucruri valabile şi în 2019 ”, despre așa numite ”mituri medicale” Mesa...