Faceți căutări pe acest blog

marți, 20 mai 2008

Zapp a finalizat lucrarile la reteaua 3G in 15 orase

Telemobil, operatorul retelei de telefonie mobila Zapp, a finalizat lucrarile pentru serviciile 3G in 15 din cele 19 orase care vor avea acoperire pana la sfarsitul lunii iunie din acest an.

Zapp a finalizat lucrarile la reteaua 3G in 15 orase Zapp a castigat licenta pentru dezvoltarea unei retele 3G, care functioneaza in frecventa de 2.100 Mhz, in anul 2006, iar lansarea serviciilor comerciale a fost programata pentru toamna anului 2008.

Potrivit prevederilor licentei, Zapp are obligatia de a avea o retea 3G completa pana la sfarsitul anului 2011.

Cele 15 orase unde au fost finalizate lucrarile de acoperire 3G sunt Brasov, Braila, Sibiu, Arad, Bacau, Satu Mare, Baia Mare, Constanta, Craiova, Ploiesti, Galati, Targu Mures, Timisoara, Cluj Napoca si Pitesti. Aceste servicii urmeaza sa fie disponibile si in Bucuresti, Iasi, Buzau si Oradea.

Echipamentele necesare dezvoltarii retelei 3G sunt furnizate de ZTE, companie care a fost nominalizata la inceputul anului ca partener strategic al operatorului Zapp, urmand ca acesta sa furnizeze atat echipamentele, cat si serviciile necesare dezvoltarii acestei retele

Sursa: Wall-Street

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mesajul de pe Facebook al unui medic a ajuns viral: ”Nu există detox. E un marketing”

Medicul Vasi Rădulescu a postat pe Facebook o listă cu „ 30 de lucruri valabile şi în 2019 ”, despre așa numite ”mituri medicale” Mesa...