Faceți căutări pe acest blog

vineri, 9 mai 2008

Târg erotic la Bucureşti: demonstraţii live, lecţii de igienă la locul de muncă şi accesorii pentru toate gusturile

Bucureştenii au un mare salon erotic. Scurt, până pe 11 mai. S-a deschis pe 7 mai la Sala Polivalentă. Latura educativă a fost mult întărită faţă de ediţiile anterioare, conform organizatorului Sorin Rădăcineanu.
Efortul educativ a fost vizibil inca din preludiul evenimentului, recte lansarea pe piata romaneasca a prezervativului fosforescent. Ginger Devil (Georgiana Boureanu), o vedeta a filmelor cu replici putine, a declarat pentru cotidianul.ro: "Sunt imaginea acestui produs in Romania, cu sotul meu, Don Mauro.

Vrem sa transmitem un mesaj educativ: folositi prezervativul! In cele aproape peste o suta de filme in care am jucat, sau aproape o suta, am evoluat fara prezervativ. Dar asa cerea regia. Deci admiratorii mei nu trebuie sa se lase influentati". In continuare, vedeta a facut o demonstratie de aplicare corecta a prezervativului pe suport natural, reusind sa atate asistenta sa cumpere pielea de licurici ce variaza intre 8 si 10 lei pachetul, in functie de marimea comenzii.

La indemana tuturor, numai bani sa aiba, jucarii de toate felurile. Vibratoare de toate felurile. Unele mute, altele cu voce: striga mascari in engleza, miauna, scartaie. Mici si jucause, din silicon, sau cat o bazooka. Afrodiziace, parfumuri, putori, lenjerii de tavaleala, amante gonflabile, pompe de lungit centimetrii, periute excitante, inele, bilute, curele, catuse, cercei, tauaje, masaje erotice. Tot arsenalul dulcelui razboi al sexelor, ce se gaseste si in sex-shopuri, numai ca acum totul e la un loc. Si cu reduceri.

Latura educativa a targului s-a evidentiat o data in plus cu dansurile erotice ale vedetelor invitate din Italia si Ungaria. Astfel, sute de bucuresteni pasionati de ornitologie s-au inghesuit in jurul ringului de dans pentru a imortaliza pasarici pe telefonul mobil. Domnisoara Melany Moore, din Italia, a transmis un mesaj de prietenie cind si-a finalizat numarul infasurata in drapelul Romaniei, gest la care barbatii au slobozit urale de satisfactie.

Educatia a continuat cu patru baieti in costume futuriste, din piele. Tinerii, cu muschii aranjati frumos pe grupe, au aruncat acele haine de pe ei, una cate una, in ritmul muzicii, intr-un admirabil dans cu substrat ecologic. Era cu ei pe scena si o domnisoara, un suflet bland, o coarda sensibila la problema ecosistemului, care a lesinat la vederea hainelor din piele. Baietii doar s-au prefacut ca o violeaza, infierand subtil asemenea acte antisociale.

Trupa Taboo Boys s-a smuls de sub laba apasatoare a liderului Cornel Pasat pentru ca au vrut sa aiba propria lor soarta si si-au luat-o singuri in mana. Baietii au avut succes rapid, nu uita sa precizeze ca au ajuns chiar sa colaboreze cu celebrul Mihai Mitoseru, vedeta de televiziune care-i spunea domnului Geo sa le zica.

Actrita Alina Plugaru, care-l egaleaza pe George Pruteanu la afisari pe Internet, si-a folosit celebritatea pentru a sustine o scurta, dar viguroasa campanie in favoarea decentei. Tanara actrita a stat mult timp imbracata cu o superba rochitica neagra si, amabila, s-a fotografiat alaturi de vizitatorii care au vrut.

Toti au vazut ca, in realitate, Alina nu arata asa rau. Apoi, ea a renuntat la superba si a dansat pe scena in tinuta care a consacrat-o. Admiratorii, inghesuiti langa scena inalta, au revazut cu placere, dar pe viu si de foarte aproape, partea artistica a actritei. Era epilata.

Aceste reprezentatii educative se vor repeta seara de seara pana pe 11 mai, la inchiderea targului. Biletul de intrare costa 30 de lei. Vedetele din Romania, Italia si Ungaria ofera in fiecare seara si un private show, intr-o cabina cu perdea, pentru 15 lei in plus. Chiar si in acest cadru mai intim, componenta educativa nu este abandonata.

Ziaristii invitati la deschiderea oficiala a targului au primit gratis o lectie de igiena genitala de la actrita maghiara Mya Diamond. A dansat goala, s-a tavalit pe covor, a facut spagatul intrand in contact cu microbi, dar la sfarsit si-a tratat zona expusa cu o crema placuta la miros. Igiena, dar si o atentionare discreta cu privire la curatenia la locul de munca.

Sorin Radacineanu, organizatorul targului erotic de la Sala Polivalenta, spera ca aproximativ 12.000 de vizitatori vor veni sa vada vedetele in spectacol, sa-si cumpere produse specifice de la cele 30 de standuri si totodata sa traga invatamintele cuvenite. Numai de nu si-ar baga nasul politicienii, aflati acum in campanie electorala, ca ar fi in stare sa deturneze in interesul lor sensul acestei manifestari apolitice.

Sursa: Cotidianul

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mesajul de pe Facebook al unui medic a ajuns viral: ”Nu există detox. E un marketing”

Medicul Vasi Rădulescu a postat pe Facebook o listă cu „ 30 de lucruri valabile şi în 2019 ”, despre așa numite ”mituri medicale” Mesa...