Faceți căutări pe acest blog

vineri, 23 mai 2008

Telefonul dual SIM bun, ieftin si disponibil oficial in Romania

Chiar dacă este produs în China, de o firmă obscură, Allview S1 Tytan se dovedeşte o soluţie foarte bună pentru cei care sunt abonaţi ai mai multor reţele. Funcţionează cu două cartele în paralel, este uşor de folosit şi are construcţie destul de bună pentru a uita că este produs în China.

Alview S1 Tytan este un telefon slider foarte robust, nerecomandat domnişoarelor delicate. Construcţia solidă îţi dă o senzaţie asemănătoare cu cea a unui discobol care arde de nerăbdare să se remarce la Olimpiadă, dar acum serios vorbind, o să ai nevoie de buzunare largi şi rezistente pentru a purta cât de cât lejer şi fără stres acest terminal. Măsoară 105 x 50,2 x 20,1 mm şi cântăreşte 124 de grame. În ciuda robusteţii telefonului şi a dimensiunilor sale generoase, tastatura metalică nu este deloc confortabilă, fiind înghesuită între capătul inferior şi partea culisantă ce se zgârceşte parcă să se deplaseze un pic mai sus pentru a lăsa degetele să butoneze uşor.

Tot articolul pe www.go4it.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mesajul de pe Facebook al unui medic a ajuns viral: ”Nu există detox. E un marketing”

Medicul Vasi Rădulescu a postat pe Facebook o listă cu „ 30 de lucruri valabile şi în 2019 ”, despre așa numite ”mituri medicale” Mesa...