Faceți căutări pe acest blog

luni, 12 mai 2008

Standuri care ne-au dat pe spate

Show-ul CERF nu s-a intins decat pe 5 pavilioane (13, 14, 15, 16, 17) din cadrul complexului Romexpo. Majoritatea reprezentatilor a fost alcatuita din firme autohtone, magazine consacrate, publicatii renumite si operatori bine cunoscuti de telefonie mobila.

Standuri care ne-au dat pe spateOamenii au venit cu mic, cu mare, sa admire fetele frumoase si produsele pe langa acestea isi miscau incet formele, sa asculte muzica, sa se joace si sa se simta in principal bine.

Chiar daca numele grele din industria IT&C nu s-au inghesuit sa ia parte la CERF, companiile deja prezente la noi in tara au facut o treaba pe cinste. Au fost cateva standuri care pur si simplu ne-au dat pe spate.

Nu putem sa nu amintim (din nou) de standul Eset, cu brunetele care erau mai mult dezbracate si se odihneau pe niste scaune, in vazul tuturor (in principal al barbatilor).

Insa cel mai tare stand a fost, in opinia noastra, cel al companiei Romtelecom: culori, culori si iar culori. Tuburile de vopseluri plasate peste tot, castelul si fetele cu umbrele multicolore au compus un stand imens care a fost foarte vizitat.

Standuri care ne-au dat pe spateSpate in spate cu Romtelecom s-a aflat Cosmote, unde verdele deja bine cunoscut a fost culoarea dominanta. Cosmote a adus o bucata dintr-o strada, cu indicatoare, canapele, plasme la greu, multe telefoane expuse si cele mai cool console de jocuri.

Vodafone a oferit basi fara numar, jocuri interactive, concursuri, cele mai tari telefoane ale momentului si multa voie buna. Surprinzator, Orange a fost chiar monoton, fara personajele celebre care ar fi putut face legea la CERF.

"Standuri care ne-au dat pe spate" integral in PlugIn

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mesajul de pe Facebook al unui medic a ajuns viral: ”Nu există detox. E un marketing”

Medicul Vasi Rădulescu a postat pe Facebook o listă cu „ 30 de lucruri valabile şi în 2019 ”, despre așa numite ”mituri medicale” Mesa...