Faceți căutări pe acest blog

joi, 15 mai 2008

Peste trei sferturi din romani vor ramane fara permis de conducere

In urma cresterii ingrijoratoare a accidentelor care au loc zilnic pe strazile din Romania, politia romana a hotarat suspendarea carnetelor celor care nu stiu sa conduca.

"Nu este totul sa stii niste reguli, trebuie sa fii pregatit fizic si psihic sa mergi cu mai mult de 5-7 km pe ora, cum merge un om in mod normal. Ce sa mai zic, unii chiar si la aceasta viteza sunt o amenintare in trafic!", a declarat decizia purtatorul de cuvant al Politiei, Ionel Ingrijoratu.

Cum se detecteaza conducatorii care constituie o amenintare?

Daca pana acum toate pedepsele date de politie veneau dupa producerea greselii, de acum inainte pedepsele se vor da inainte, modalitate care se incadreaza cu succes in regulile UE.

“Speram sa ajungem la o scadere cu pana la 67% prin aceasta modalitate care va fi testata in premiera in Romania. Degeaba mai pedepsesti pe cineva dupa ce a derapat si s-a infipt in copac. Mult mai util e sa ii dai doua inainte sa sparga ulciorul”, a mai explicat purtatorul de cuvant al Politiei.

Cine va ramane primul fara permis?
Prima masura luata de Politie este retragerea permisului de conducere persoanelor care l-au capatat dupa ce au dat examenul de mai multe ori.

“Daca nu au reusit sa ia examenul din prima probabil ca nu au nici un fel de talent la condus. Si atunci, mai devreme sau mai tarziu, se va intampla o nenorocire. Nu ar fi mai bine sa le interzicem din start sa mai conduca?”, a declarat Ludovic Orban.

Asadar, pana in data de 1 iunie, toti soferii care au luat carnetul dupa mai multe examene sunt invitati sa il depuna la circa de politie de care apartin. In caz contrar, ei vor fi sanctionati cu inchisoare fara suspendare pana la 6 ani.

Dumurile vor fi mai libere
O urmare a acestei masuri, care va duce de asemenea la cresterea sigurantei drumurilor, este ca vor fi mai putine masini pe drumuri. In plus, nici politistii nu vor mai simti nevoia sa dea atatea amenzi, intrucat deja sunt multumiti de cadourile de recunostinta primite de la soferi la acordarea permiselor de conducere.

Vom avea un genocid?

"O manifestatie antipedepsire preventiva va avea loc pe toate drumurile principale, intrerupand circulatia pana la abrogarea reglementarii", a tinut sa sublinieze seful de sindicat al Soferilor Prosti.

E posibil ca totul sa se termine cu un genocid, intrucat soferii cu drept de condus nu au nici un chef sa mearga pe jos si ameninta ca daca nu se dau la o parte, vor trece cu masina peste ei.

Sursa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mesajul de pe Facebook al unui medic a ajuns viral: ”Nu există detox. E un marketing”

Medicul Vasi Rădulescu a postat pe Facebook o listă cu „ 30 de lucruri valabile şi în 2019 ”, despre așa numite ”mituri medicale” Mesa...