Faceți căutări pe acest blog

marți, 13 mai 2008

My name is Bold. Blackberry Bold

Il cheama Bold. Blackberry Bold. Nu duce lipsa de nimic si e tare sexy..Research in Motion (RIM) l-a anuntat oficial si urmeaza sa ajunga cat de curand si la noi!

Blackberry Bold este un telefon meserias construit in stilul aparte cu care RIM ne-a obisnuit, producatorul punand in el tot ce se putea pentru a iesi un produs pe cinste.

My name is Bold. Blackberry BoldBold are o forma rotunjoara excelent finisata, cu marginile argintii si piele neagra pe partea posterioara. Display-ul prezinta o rezolutie de 480 x 320 pixeli, publicatia Crave spunand despre acesta ca este cel mai tare display pe care l-a vazut vreodata.

Tastatura este asemanatoare cu cea de pe 8800, insa mult mai usor de folosit gratie tastelor mai mari. Pe partea laterala stanga gasim un jack audio de 3.5mm, un port miniUSB, o tasta shorcut si un slot MicroSDHC in care se pot introduce lejer carduri de 8GB sau 16GB.

Partea laterala dreapta contine tasta de volum si tasta foto, cu ajutorul careia poti face poze cu camera de 2 megapixeli, dotata cu blit. Camera inregistreaza si clipuri video la maxim 480 x 320 pixeli.

Procesorul Intel la 624 Mhz merita pus la munci grele ca sigur nu va da semne de oboseala. Memoria de 128 MB este completata de 1GB flash de tip secured, ideala pentru stocarea datelor importante ale unui business man.

Sistemul de operare OS 4.6 include DataViz' DocumentsToGo, aplicatia prin care se pot edita fisiere Word si Powerpoint, dar din pacate nu si Excel. Partea buna e ca browser-ul HTML afiseaza paginile in full format. Te conectezi la net prin WiFi a/b/g, evident.

Un nou player multimedia Roxio a fost implementat, acum muzica fiind o incantare gratie si jack-ului de 3.5mm care accepta orice casti. Filmele pot fi redate fullscreen, la 480 x 320 pixeli.

Blackberry Bold merge in retele CDMA, GSM sau HSDPA. Bold stie si EVDO, pe deasupra include si un GPS performant. RIM a pus in ultimul sau smartphone un acumulator de 1500 mAh, ce asigura o autonomie de 5 ore in talktime si aproximativ 13 zile in standby.

Sursa: PlugIn

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mesajul de pe Facebook al unui medic a ajuns viral: ”Nu există detox. E un marketing”

Medicul Vasi Rădulescu a postat pe Facebook o listă cu „ 30 de lucruri valabile şi în 2019 ”, despre așa numite ”mituri medicale” Mesa...