Faceți căutări pe acest blog

joi, 8 mai 2008

Mult asteptatul Nokia E71 este aproape de lansare!

Dupa modelele E61 si E61i care nu s-au bucurat de prea mult succes, Nokia se pare ca are de gand sa lanseze in curand un nou terminal business, botezat E71.

Mult asteptatul Nokia E71 este aproape de lansare!Inca de la inceputul lui 2008 au circulat zvonuri despre acest telefon si nu putini au fost aceia care si l-au creat singuri in Photoshop. Baietii de la Mobile Review au facut un E71 care, dupa cum puteti vedea, se aseamana destul de mult cu poza produsului real.

Nokia E71 prezinta un design rotund care aminteste de Blackberry, cu o tastatura full Qwerty cu taste numerice colorate in alb pentru o identificare mai usoara.

In comparatie cu E61i, E71 este mai compact, cu dimensiuni de 57 x 112 x 10 mm si o greutate de 120 grame. Display-ul QVGA a fost redimensionat, in sensul ca a pierdut cativa milimetri din diagonala, fara sa poata fi considerat mic.

Mult asteptatul Nokia E71 este aproape de lansare!La capitolul conectica, E71 stie Bluetooth si WiFi. Terminalul business functioneaza in 3G/WLAN/GPRS/WAP/GSM QuadBand, pentru apeluri 3G existand o camera foto dispusa frontal.

Nu foarte multe lucruri s-au schimbat, insa trebuie sa recunoastem ca forma de caramida a lui E61i nu prea ne-a placut, E71 avand toate sansele sa ne atraga suficient incat sa ni-l achizitionam.

Camera foto are 3.2 megapixeli, cu blit si auto focus. Camera nu reprezinta o dotare strict necesara pentru un om de afaceri, insa simplul fapt ca exista constituie un aspect pozitiv.

Cine doreste un terminal cu aer de Blackberry insa vrea neaparat un Nokia, merita sa-si indrepte atentia asupra lui E71!

Sursa: PlugIn

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mesajul de pe Facebook al unui medic a ajuns viral: ”Nu există detox. E un marketing”

Medicul Vasi Rădulescu a postat pe Facebook o listă cu „ 30 de lucruri valabile şi în 2019 ”, despre așa numite ”mituri medicale” Mesa...