Faceți căutări pe acest blog

luni, 12 mai 2008

Laptop MSI de 10” – Asus Eee PC killer

Cu putina vreme in urma producatorul taiwanez MSI, recunoscut mai degraba pentru placi de baza si placi video a anuntat ca va produce laptopuri de mici dimensiuni care sa concureze de la egal la egal cu Asus Eee PC.
Acum, o firma importatoare din Marea Britanie a inceput deja sa preia comenzi pentru aceste mini-notebookuri care vor fi puse in vanzare incepand cu luna viitoare si configuratia si pretul il face un competitor de temut pentru Asus.



Seria “Wind” dupa cum a fost denumita va avea procesoare de la Intel, din noua serie “ATOM”, cu o viteza de 1,6GHz, 1Gb de memorie RAM si un hard-disk de 80Gb, grafica va fi asigurata de Intel 945GS si va avea integrata retea Wi-Fi si Bluetooth.
Diagonala ecranului va fi de 10 inci cu o rezolutie de 1024x600 si preturile vor fi de 350 de lire pentru versiunea cu Windows XP si de 320 de lire pentru versiunea cu Linux fata de 329 de lire pentru aceeasi versiune de Asus Eee PC ( Eee PC cu Linux si 20Gb capacitate de stocare).

Sursa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mesajul de pe Facebook al unui medic a ajuns viral: ”Nu există detox. E un marketing”

Medicul Vasi Rădulescu a postat pe Facebook o listă cu „ 30 de lucruri valabile şi în 2019 ”, despre așa numite ”mituri medicale” Mesa...