Faceți căutări pe acest blog

luni, 5 mai 2008

GRAND THEFT AUTO IV - Review video [Xbox 360]

GTA IV este cel mai asteptat joc al anului pentru PS3 si Xbox 360. Jocul s-a lansat pe 29 aprilie 2008 in intreaga lume si se preconizeaza incasari de 400 de milioane de dolari. Acest nou titlu din cea mai controversata serie de jocuri a devenit cel mai rapid vandut joc din istorie in Marea Britanie si Statele Unite. In Romania lansarea a avut loc simultan cu restul lumii si redactia Hit.ro a obtinut varianta de Xbox 360 pentru review de la GameShop.ro.

Grand Theft Auto IV - Review video Hit.ro [Xbox 360]
(varianta offline 720x528 in sectiunea Download)
ATENTIE: Materialul contine scene de violenta si scene cu tematica sexuala

Personajul principal din GTA IV este Niko Bellic, un sarb (nu rus, cum s-ar crede) care ajunge in Liberty City (o copie virtuala a orasului New York) pe o nava de contrabandisti. in America il asteapta varul Roman Bellic, cel care ii promite o viata de lux, masini sport, case, droguri si femei, totul intr-un oras imens, cu poduri, trenuri, autostrazi, aeroport si cam orice va puteti imagina ca exista intr-o metropola.


Niko Bellic si multipli aparatori ai legii - treburi de zi cu zi

Odata debarcat, Niko imediat constata ca lucrurile nu stau deloc asa. Varul Roman este un patron prafuit de firma de taximetrie, cartofor impatimit si plin de datorii la oameni foarte periculosi: albanezi, rusi etc. De aici, evolutia actiunii este evidenta: jucatorul trebuie sa isi faca un nume in lumea interlopa din Liberty City, sa isi apere varul de creditorii violenti si sa supravietuiasca in jungla de beton.


Vorba lui Brucie: "Ice cold, man! Red Army style."

GTA IV este demn de numele seriei pe care o continua prin acelasi stil de joc „sandbox”, care iti permite sa faci orice, oricand, oriunde. Desigur, jocul are si o asa-zisa campanie single player, care urmeaza firul povestii si care dureaza estimativ 30 de ore. Cu siguranta insa aproape toti jucatorii vor goni pe strazile din Liberty City mult mai mult de 30 de ore, pentru ca esti tentat sa incerci diferite masini si sa vizitezi cat mai multe locuri cu putinta.

Motorul fizic Euphoria dauneaza grav altor motoare.

In primul rand, GTA IV este si ramane un joc cu masini (si furtul acestora). Ca si pana acum, producatorii nu au licenta pentru marci reale, de aceea masinile au nume fictive, desi sunt usor de recunoscut.

Sursa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mesajul de pe Facebook al unui medic a ajuns viral: ”Nu există detox. E un marketing”

Medicul Vasi Rădulescu a postat pe Facebook o listă cu „ 30 de lucruri valabile şi în 2019 ”, despre așa numite ”mituri medicale” Mesa...