Faceți căutări pe acest blog

duminică, 18 mai 2008

'Google Translate' cuprinde de acum si limba romana


Google a implementat limba romana in interfata de traducere "Google Translate", precum si limbile altor 9 tari, cum ar fi : Bulgaria, Croatia, Cehia, Danemarca, Finlanda, India, Norvegia, Polonia si Suedia, potrivit NewsIn.

"Limbajul este unul dintre cele mai dificile elemente prin care putem face informatia universal disponibila. Facand parte din echipa "Google Research" va informez ca recent am adaugat capabilitati de traducere pentru inca 10 limbaje. In plus, am adaugat si o optiune de recunoastere a limbajului "detect language", pentru a va ajuta automat la identificarea limbajului folosit. In timp ce sistemul nostru este perfect operational, ne dam seama ca nu este perfect. Traducerea automata este o problema majora, dar joaca un rol esential in ajutarea oamenilor in accesarea paginilor in limba natala", a declarat product manager Google Inc., Jeff Chin.

In acest moment, Google ofera servicii de traducere automata in 23 de limbi, printre care si romana.

Google Translate este un serviciu oferit de Google Inc. pentru a traduce o sectiune de text, sau pagina web, intr-un alt limbaj, cu limita in numarul de paragrafe, sau de termeni tehnici.

Sursa: 9AM

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mesajul de pe Facebook al unui medic a ajuns viral: ”Nu există detox. E un marketing”

Medicul Vasi Rădulescu a postat pe Facebook o listă cu „ 30 de lucruri valabile şi în 2019 ”, despre așa numite ”mituri medicale” Mesa...