Faceți căutări pe acest blog

vineri, 30 mai 2008

Gameri din Romania, vi se pregateste ceva!

Publisher-ul international de continut digital IncaGold si compania romaneasca KBC Productions si-au unit fortele pentru a penetra piata de jocuri video din regiune.

IncaGold GmbH este specializata in productia si editarea de jocuri downloadabile, ringtonuri, software educational si enternainment si support digital pentru a sustine campanii complexe de publicitate si marketing. IncaGold GmbH dezvolta jocuri PC din 1996 si a livrat pe piata sute de titluri de jocuri pentru orice varsta si orice tip de audienta.

"IncaGold este incantata sa colaboreze cu KBC pentru aceasta extraordinara gama de produse PC budget entertainment in Romania" spune Richard M. Holmes, CEO-ul IncaGold.

KBC Productions srl a fost prima companie care a promovat si vandut jocuri PC budget in Romania, in 2002. Cooperarea cu IncaGold GmbH a inceput prin publicarea a 5 titluri in format fizic – Arc Arena, Civil Disturbance, A Knight's Adventure, Crisis Response Team si Crisis Response Team (Tournament Edition), care au ajuns in magazine in aceasta luna si vor fi urmate de alte 10 titluri. De asemenea, KBC Productions va distribui in Romania protofoliul de jocuri pentru telefoane mobile si va colabora cu jucatorii din advertising pentru crearea de promotii bazate pe jocuri PC.

Titlurile IncaGold au fost lansate de KBC Productions sub brandul Crystal Games care isi propune sa devina cea mai populara gama de jocuri budget distribuita pe piata din Romania. Brandul Crystal Games a fost oficial lansat si promovat de compania de PR Crystal Media Communications la targul Gitex din Dubai in 2006.

Aceste titluri si jocurile distribuite de KBC pot fi gasite la adresa: www.gameoutlet.ro.


Sursa:
9AM

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mesajul de pe Facebook al unui medic a ajuns viral: ”Nu există detox. E un marketing”

Medicul Vasi Rădulescu a postat pe Facebook o listă cu „ 30 de lucruri valabile şi în 2019 ”, despre așa numite ”mituri medicale” Mesa...