Faceți căutări pe acest blog

sâmbătă, 3 mai 2008

Controverse privind premiera filmului Sex and the city

Producatorii filmului "Sex and the city: The Movie" au decis sa renunte la lansarea mondiala a filmului in capitala Marii Britanii, asa cum se prevazuse initial, dupa ce s-au confruntat cu mai multe critici pentru ca nu au organizat evenimentul la New York. Producatorii au dezvaluit ca premiera mondiala a filmului va avea loc la Londra, cu doua saptamani inainte de cea de la New York, programata pentru12 mai, ceea ce a atras criticile newyorkezilor. Atat serialul "Sex and the city" cat si filmul omonim au fost filmate in New York, orasul fiind el insusi un personaj al povestii. Compania a dat publicitatii un comunicat in care anunta anularea premierei de la Londra, sustinand ca amploarea evenimentului nu ar fi la fel de mare comparativ cu organizarea sa la New York.

"În Londra, ar fi un eveniment mai restrans. Nici macar nu va merge echipa completa. Planuim inca sa organizam marea premiera la New York", a declarat un reprezentant al producatorilor filmului. Scenariul filmului se axeaza pe vietile celor patru personaje principale ale serialului "Totul despre sex", care a rulat pe micile ecrane timp de sase ani si s-a incheiat in 2004. Parker, Cattrall, Davis si Nixon isi reiau rolurile jucate in acest serial, in timp ce producatorul executiv Michael Patrick King semneaza regia si scenariul filmului. Sarah Jessica Parker este unul dintre producatorii filmului, alaturi de King, John Melfi si Darren Star.

Sursa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mesajul de pe Facebook al unui medic a ajuns viral: ”Nu există detox. E un marketing”

Medicul Vasi Rădulescu a postat pe Facebook o listă cu „ 30 de lucruri valabile şi în 2019 ”, despre așa numite ”mituri medicale” Mesa...