Faceți căutări pe acest blog

miercuri, 16 aprilie 2008

Vodafone Romania lanseaza un serviciu de administrare online a conturilor clientilor

Operatorul de telefonie mobilaVodafone Romania a anuntat lansarea serviciului MyVodafone pentru administrarea online a contului de client. Prin intermediul MyVodafone, clientii pot obtine informatii personalizate si actualizate despre contul lor, prin intermediul unei aplicatii securizate.
Toti clientii Vodafone Romania, persoane fizice sau juridice, utilizatori ai Cartelei Vodafone sau ai serviciilor pe baza de abonament, pot utiliza gratuit MyVodafone, intrand pe www.vodafone.ro, la sectiunea MyVodafone.

Cu MyVodafone, clientii Vodafone Romania isi pot plati factura prin Internet, pot vedea factura detaliata, pot obtine detalii despre numerele apelate in mod frecvent, distributia apelurilor in functie de ora sau de durata, distributia costurilor in functie de tipul apelurilor – national, international, roaming, sau al serviciilor utilizate – voce, date, SMS/MMS, istoricul platilor sau punctele de loialitate acumulate si pot efectua numeroase operatiuni precum: schimbarea planului tarifar si a extraoptiunilor, activarea serviciului de roaming si MMS.

MyVodafone permite si reincarcarea online a Cartelei Vodafone, atat a SIM-ul personal, cat si a altor numere, cu sume intre 4 Euro si 100 de Euro.

Vodafone Romania, divizie a Vodafone Group Plc., avea 8.807.859 de clienti, la 31 decembrie 2007. Vodafone este cel mai mare grup international de comunicatii mobile, cu divizii in 25 de tari de pe cinci continente si cu 252,3 de milioane de clienti, la care se adauga alte 40 de retele partenere.

Principalii competitori ai Vodafone pe piata de telecomunicatii mobile din Romania sunt: Orange, Cosmote si Zapp.

Sursa: Wall-Street

4 comentarii:

Mesajul de pe Facebook al unui medic a ajuns viral: ”Nu există detox. E un marketing”

Medicul Vasi Rădulescu a postat pe Facebook o listă cu „ 30 de lucruri valabile şi în 2019 ”, despre așa numite ”mituri medicale” Mesa...