Faceți căutări pe acest blog

vineri, 4 aprilie 2008

Nokia N810 WiMAX: Fara limita de viteza

WiMAX reprezinta un standard nou care asigura acces la internet cu viteze uluitoare. Nokia lanseaza o varianta WiMAX a dispozitivului N810 Internet Tablet, cu un nou sistem de operare OS2008 si functii avansate de messaging.

Nokia N810 WiMAX: Fara limita de vitezaN810 WiMAX va fi lansat initial in SUA in iunie, urmand ca el sa fie disponibil si in celelalte regiuni, indiferent de existenta sau lipsa unei retele WiMAX.

Nokia N810 Internet Tablet dispune de un display touchscreen de 4.13 inci, o tastatura slide Qwerty, memorie interna de 2 GB si slot pentru carduri microSD. Accesul la internet se poate face si prin WiFi sau prin modem, cu conditia atasarii unui telefon mobil.

N810 WiMAX include un browser Mozilla, functie GPS si un player multimedia avansat. A propos, Nokia a prezentat de curand player-ul HAVA, care va intra in scurt timp in posesia multor terminale inteligente de la finlandezi.

Sursa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mesajul de pe Facebook al unui medic a ajuns viral: ”Nu există detox. E un marketing”

Medicul Vasi Rădulescu a postat pe Facebook o listă cu „ 30 de lucruri valabile şi în 2019 ”, despre așa numite ”mituri medicale” Mesa...