Faceți căutări pe acest blog

joi, 10 aprilie 2008

Japonezii au creat mouse-ul apirator , conectabil prin USB

Japonezii au creat mouse-ul aspirator, conectabil prin USBThanko, o firmă japoneză specializată în crearea de gadgeturi, sare în ajutorul obsedaţilor de curăţenie. Compania respectivă a lansat pe piaţă „CleanerMouse”, un hibrid rezultat din „unirea” unui aspirator şi a unui mouse. Calculatoarele atrag tot timpul praful, iar birourile se murdăresc constant, spre nemulţumirea utilizatorilor. Astfel, ideea integrării unui mini-aspirator în interiorul unui mouse a fost una imediat pusă în aplicare de firma japoneză Thanko.

Prin apăsarea unui simplu buton, un motor în interiorul mouse-ului porneşte şi aspiră praful de pe suprafeţele de contact. Acesta ajunge într-un mini-compartiment, care însă trebuie golit în mod regulat.

Surprinzător, preţul unui „CleanerMouse” nu este foarte mare, el putând fiind achiziţionat cu 2.000 de yeni, aproximativ 20 de dolari americani.

Antena3.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mesajul de pe Facebook al unui medic a ajuns viral: ”Nu există detox. E un marketing”

Medicul Vasi Rădulescu a postat pe Facebook o listă cu „ 30 de lucruri valabile şi în 2019 ”, despre așa numite ”mituri medicale” Mesa...