Faceți căutări pe acest blog

miercuri, 16 aprilie 2008

Informatii in premiera despre Windows 7

Bill Gates ne-a promis că la anul vom avea o nouă versiune de Windows. Numitul Windows 7 promite mult, dar cei mai mulţi dintre vor un singur lucru: să meargă mai bine decât Vista.

Windows 7 este considerat de creatorii lui unul dintre cele mai puternice şi mai bine gândite de până acum sisteme de operare; mai mult decât atât, va fi mult mai prietenos cu utilizatorul decât Vista. “E creat pe structura de bază a Windows Vista, dar toată partea de programare a fost îmbunătăţită, foloseşte chiar mai puţine resurse decât predecesorul său şi, din câte am înţeles noi, va ieşi pe piaţă ca fiind varianta mult îmbunătăţită a Windows Vista”, a explicat Ariel Mateş, ce lucrează ca editor tehnic în Redmond, Statele Unite, la sediul Microsoft.

Una dintre cele mai mari schimbări a viitorului Windows Seven este aşa numitul “Recover Center” care va apărea în panoul de control al sistemului de operare. Cu acest program, utilizatorii vor fi capabili să repare Windows-ul sau fişierele care au fost afectate, spre exemplu, de un virus, fără să mai fie necesară reinstalarea. Un alt plus îl reprezintă faptul că niciun fel de alte date nu vor fi afectate de “reparaţii”.

Toată ştirea pe www.go4it.ro

Un comentariu:

  1. http://sorinkili.blogspot.com/2008/03/se-pregateste-inca-un-windows.html - am scris de aceasta stire inca din 17 martie

    RăspundețiȘtergere

Mesajul de pe Facebook al unui medic a ajuns viral: ”Nu există detox. E un marketing”

Medicul Vasi Rădulescu a postat pe Facebook o listă cu „ 30 de lucruri valabile şi în 2019 ”, despre așa numite ”mituri medicale” Mesa...