Faceți căutări pe acest blog

luni, 31 martie 2008

Un telefon mobil cum nu ati mai vazut!

Oricine vrea un telefon mobil cu touchscreen, cu sistem de operare dedicat, conectivitate WiFi si o autonomie de varf. Insa putini isi doresc ca un asemenea telefon sa masoare 20 x 9.6 x 3.5 cm si sa cantareasca nu mai putin de 550 grame!

Un telefon mobil cum nu ati mai vazut!iWave Rainbow-G4 este un terminal maret, la propriu si la figurat. Telefonul acesta include insa functii avansate de PDA care il fac ideal pentru mediul industrial. "Caroseria" lunga de 20 cm este imbracata in cauciuc, astfel ca G4 rezista fara probleme unei caderi de la 2.5 metri!

G4 are un display TFT touchscreen de 3.5 inci ce afiseaza o rezolutie de 320 x 240 pixeli. Sistemul de operare Windows CE 6.0 poate fi controlat din touchscreen sau din tastatura speciala rezistenta la apa.

Tastatura este iluminata cu LED-uri si contine taste dedicate "GPS" si "WEB", precum si cinci taste function.

La interior, Rainbow-G4 are un procesor Marvell PXA270 ce ruleaza la 312 Mhz, o memorie RAM de 64 MB si 32 MB flash. Pentru necesitati suplimentare exista un slot SD.

Nu exista dotari precum camera foto sau player audio avansat, deoarece telefonul GSM/GPRS/EDGE Rainbow-G4 este in esenta un PDA industrial care include si functii de telecomunicatie. Ideea este cat se poate de interesanta si poate reprezenta o solutie adoptabila de catre numeroase companii.

G4 include WiFi 802.11 b/g, USB 1.1 host si RS232 serial port (bun pentru o mini imprimanta, spre exemplu). Terminalul poate fi introdus si in magazine, gratie cititorului de coduri 1D si 2D.

Rainbow-G4 detine un acumulator de 1700 mAh, suficient pentru aproximativ 10 ore de functionare intensa ca PDA. Nu exista detalii din partea iWave privind data oficiala de lansare si pretul dispozitivului G4.

Sursa: PlugIn

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mesajul de pe Facebook al unui medic a ajuns viral: ”Nu există detox. E un marketing”

Medicul Vasi Rădulescu a postat pe Facebook o listă cu „ 30 de lucruri valabile şi în 2019 ”, despre așa numite ”mituri medicale” Mesa...