Faceți căutări pe acest blog

miercuri, 5 martie 2008

Un GPS mare pentru maşini mari

Nüvi 5000 poate salva până la 10 rute, oferind vizualizarea în avans a manevrelor de efectuat

O nouă serie de sisteme de navigare va fi lansată de Garmin, aceasta adresându-se şoferilor care vor să aibă o vizibilitate mai bună. Nüvi 5000 este un GPS cu un display de 5,2 inci sensibil la atingere, care oferă direcţionare vocală pas cu pas sau calcularea rutei, cât şi reîndrumare automată în cazul abaterii de la drumul corect. Nüvi 5000 poate salva 10 rute, specificând puncte de trecere şi oferind vizualizarea în avans a manevrelor de efectuat. În plus, sortează de la sine multiple destinaţii, oferind şoferului cele mai eficiente şi directe rute pentru servicii de curierat, livrări sau comenzi prin telefon. GPS-ul afişează un semnal video de la o sursă analog externă, precum o cameră video (pentru vizualizarea în spate) sau un player DVD pentru maşină.

Când o sursă video externă este activă, utilizatorul poate reveni la afişarea hărţii apăsând orice punct de pe suprafaţa ecranului. Utilizatorii au la îndemână numeroase opţiuni de divertisment, dintre care pot alege - un player MP3 intern, player de cărţi audio şi jocuri. Player-ul MP3 integrat permite utilizatorilor să caute muzica după artist, album, melodie sau gen. Muzica poate fi încărcată pe cardul SD şi poate fi uşor manevrată, fără ajutorul unui software special. Toate fişierele muzicale sau audio pot fi redate pe boxele existente în automobile, prin transmiţătorul FM wireless integrat în Nüvi sau prin jackul de ieşire de 3,5 mm. Sonorul se opreşte atunci când sunt oferite instrucţiuni vocale pentru navigare. Preţul unui astfel de device aste de minimum 700 de euro.

Sursa: Gandul

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mesajul de pe Facebook al unui medic a ajuns viral: ”Nu există detox. E un marketing”

Medicul Vasi Rădulescu a postat pe Facebook o listă cu „ 30 de lucruri valabile şi în 2019 ”, despre așa numite ”mituri medicale” Mesa...