Faceți căutări pe acest blog

miercuri, 5 martie 2008

R-4 Bulldozer: Cea mai cool carcasa!

GMC este o companie cu sediul in Seul, Coreea de Sud. Inca din 1996 de cand a fost infiintata, GMC s-a straduit sa ofere periferice, surse si carcase de cea mai buna calitate.

Fie ca este vorba despre carcase middle tower sau HTPC (home theater PC), compania sud coreeana realizeaza produse state-of-the-art care se bucura de un real succes.

R-4 Bulldozer: Cea mai cool carcasa!Chiar daca fenomenul modding nu mai este atat de puternic si nu se mai pune atat de mult accentul pe ventilatoare colorate, neoane, geamuri laterale si alte modificari de ordin vizual, trebuie sa admitem unanim ca o carcasa stilata si bine dotata nu trebuie sa lipseasca din "portofoliul" propriu!

In cadrul CeBit 2008, show IT&C care se desfasoara la Hanovra intre 3 si 9 martie, GMC a prezentat carcasa R-4 Bulldozer, cu un design ce taie rasuflarea oricui.

R-4 Bulldozer: Cea mai cool carcasa!R-4 Bulldozer are un bay dispus vertical care primeste o unitate optica, introducerea discurilor facandu-se total neconventional. Un ventilator de 120mm diametru poate ilumina in diferite culori, el fiind usor observat prin grilajul frontal.

Un mini-display indica temperatura procesorului, sub acesta fiind plasat un panel cu doua porturi USB 2.0 si conectori audio. Butonul Power On/Off este configurabil, putandu-se alege culoarea de iluminare. Sub el exista un buton de restart si un LED de stare care indica activitatea unitatii HDD.

Bulldozer combina perfect aspectul cu functionalitatea. Asteptam noi detalii din partea GMC, deoarece noua carcasa ne-a facut foarte curiosi!

Sursa: PlugIn

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mesajul de pe Facebook al unui medic a ajuns viral: ”Nu există detox. E un marketing”

Medicul Vasi Rădulescu a postat pe Facebook o listă cu „ 30 de lucruri valabile şi în 2019 ”, despre așa numite ”mituri medicale” Mesa...