Faceți căutări pe acest blog

marți, 18 martie 2008

Nvidia ar dori sa cumpere VIA

Dorind sa faca si ei parte din sezonul de achizitii tot mai agitat in ultima perioada ( Microsoft vs Yahoo, EA vs Take-Two) Nvidia studiaza si ea piata in vederea gasirii unor oportunitati de a investi niste bani.
Din toate companiile de pe piata de profil Nvidia a pus ochii pe VIA, o firma cu o lunga istorie in spate , care produce intre altele chipuri pentru placi de baza si chiar procesoare foarte ieftine.



Momentan au fost mai multe discutii intre cele doua parti insa pana in prezent nu s-au inteles asupra banilor pe care Nvidia ar trebui sa-i plateasca, VIA cerand destul de mult pentru o eventuala tranzactie, exista si trei scenario psibile, in primul Nvidia ar urma sa cumpere numai divizia de procesoare a VIA, in cea de-a doua varianta ar trebui sa formeze o “alianta strategica” si cea din urma ( si cea mai probabila) este ca VIA sa fie integrata complet de Nvidia.
Daca pana acum discutiile nu au dat roade trebuie mentionat ca VIA inregistreaza pierderi in mod continuu asa ca in cel mai scurt timp vor propune un pret mai mic catre liderii productiei de chipuri grafice reprezentat de Nvidia.

Sursa: Hit

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mesajul de pe Facebook al unui medic a ajuns viral: ”Nu există detox. E un marketing”

Medicul Vasi Rădulescu a postat pe Facebook o listă cu „ 30 de lucruri valabile şi în 2019 ”, despre așa numite ”mituri medicale” Mesa...