Faceți căutări pe acest blog

joi, 6 martie 2008

Acer a urcat pe locul doi al producatorilor de NB

Daca de cativa ani incoace ierarhia arata compania HP pe primul loc, urmata de Dell si abia apoi de Acer acest an a adus modificari in ce priveste primele locuri, Dell a coborat un loc, cazand in urma companiei Acer.
Trebuie mentionat ca nu este vorba totusi de o cadere a companiei de pe locul doi ci in acest caz modificarile in ierarhie au fost datorate de dezvoltare foarte rapida a Acer, care a achizitionat pana acum doi alti producatori de calculatoare, “Gateway” si “Packard Bell”.
In acest moment nu mai este o distanta foarte mare intre Acer si HP (dupa numarul de calculatoare vandute), pentru ca au comercializat in ultimul trimestru al anului trecut 525 de milioane de unitati, in timp ce HP a vandut aproximativ 6,4 milioane de bucati iar Dell “doar” 4,64 milioane de unitati.



Locul patru in ierarhie este ocupat de Toshiba, urmata de Lenovo si Fujitsu-Siemens.
Firmele Sony, Asus si Apple au vandut doar 1,59 milioane, 1,56 si respective 1,34 milioane asa ca fanii Apple mai au de asteptat ceva vreme pana cand compania lor preferata va lua primul loc.

Sursa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mesajul de pe Facebook al unui medic a ajuns viral: ”Nu există detox. E un marketing”

Medicul Vasi Rădulescu a postat pe Facebook o listă cu „ 30 de lucruri valabile şi în 2019 ”, despre așa numite ”mituri medicale” Mesa...