Faceți căutări pe acest blog

sâmbătă, 16 februarie 2008

Panasonic lanseaza cel mai rapid card SDHC de 32Gb

Dupa ce zilele trecute Sandisk a prezentat publicului cel mai mare si in acelasi timp cel mai rapid card de tip SDHC, cu o capacitate de 32Gb si cu viteze maxime de citire/scriere de 15Mb/s si 10 Mb/s, astazi Panasonic au prezentat un card cu aceeasi capacitate dar cu o viteza mai mare de scriere si citire.
Ultimul card lansat de Panasonic, cu indicativul de RP-SDV32GU1K 32GB SDHC, face parte din clasa 6 de viteza, in total existand trei clase asociate cu aceasta.



Clasa 2 are o viteza teoretica de cel putin 2Mb/s, clasa 4 ,ofera un transfer de cel putin 4Mb/s si ultima clasa este 6 care ofera viteza de cel putin 6Mb/s.
Intre alte avantaje ale memoriei produse de Panasonic regasim o “viteza in conditii optime” de 20 Mb/s si o rezistenta mult mai buna la temperaturile exterioare, insa pretul de achizitie va fi de 700 de dolari, un pic cam mult am putea spune, chiar de doua ori mai mult decat cere Sandisk pe cardul lor SDHC de 32Gb.

Sursa: Hit.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mesajul de pe Facebook al unui medic a ajuns viral: ”Nu există detox. E un marketing”

Medicul Vasi Rădulescu a postat pe Facebook o listă cu „ 30 de lucruri valabile şi în 2019 ”, despre așa numite ”mituri medicale” Mesa...