Faceți căutări pe acest blog

duminică, 2 decembrie 2007

Fotomodele din Italia fac reclama la sicrie pe internet

Fotomodele din Italia fac reclama la sicrie intr-un calendar de pe site-ul unei firme de servicii funerare. Firma, cu sediul la Roma, a publicat fotografii cu 12 femei care prezinta sicriele scoase la vanzare pe site. Ideea apartine lui Maurizio Matteucci (32 de ani), fiul proprietarului firmei. El spera ca fotografiile sa ii incurajeze pe oameni sa fie mai destinsi in legatura cu moartea.


În afara calendarelor, oferite la vanzare la pretul de 9,30 euro, site-ul firmei Cofanifunebri mai ofera brichete, cutii pentru tigari si ceasuri in forma de sicrie. Traditionalistii catolici au fost insa ingroziti de aceasta afacere si au facut mai mult plangeri. Un client a descris site-ul drept "o capodopera a prostului gust", in timp ce altii au acuzat firma de exploatare fara gust si de nerespectarea atitudinii in fata mortii.


În ciuda parerilor controversate referitoare la tehnicile de vanzare cu tenta sexuala, Matteucci a afirmat ca a fost usor sa gaseasca fotomodelele. "Unele dintre ele imi sunt prietene, doua sunt americance. Nicuna dintre ele nu s-a simtit jignita, ci toate au luat situatia in gluma", a spus Matteucci.


Referindu-se la cei care nu sunt de acord cu noua sa idee, italianul a afirmat ca "acestia cred ca au monopolul asupra durerii si ca noi nu stim ce inseamna". "Noi pur si simplu nu credem ca cel mai bun raspuns este sa te simti groaznic", a adaugat Matteucci.

Sursa

Un comentariu:

Mesajul de pe Facebook al unui medic a ajuns viral: ”Nu există detox. E un marketing”

Medicul Vasi Rădulescu a postat pe Facebook o listă cu „ 30 de lucruri valabile şi în 2019 ”, despre așa numite ”mituri medicale” Mesa...