Faceți căutări pe acest blog

vineri, 16 noiembrie 2007

Quake si Wolfenstein pe telefoanele mobile

id Software, companie producatoare de jocuri, faimoasa pentru FPS-urile Doom, Quake si Wolfenstein, a anuntat formarea unei noi divizii, id Mobile. Noua companie va dezvolta variante ale jocurilor Quake si Wolfenstein, precum si o continuare a jocului Doom RPG, deja un succes atestat pe telefoanele mobile.


"Pornim de la premiza ca piata jocurilor pe telefoanele mobile are un imens potential de crestere. Este pe punctul "de fierbere". Fiecare dintre noi are un telefon mobil si aproape toate telefoanele sunt suficient de puternice sa ruleze jocuri", a declarat John Carmack, co-fondator id Software. Sotia lui Carmack, Katherine Anna Kang, a fost numita Presedinte id Mobile.



Doom RPG s-a vandut in mai mult de 1 milion de exemplare in ultimii doi ani, in timp ce Orcs and Elves, al doilea ca succes, a inregistrat vanzari de peste 400.000 de exemplare.

id Software lucreaza in acest moment la Rage, un nou joc pentru PC si console. De asemenea, filmul Return to Castle Wolfenstein este in productie, regizat de Roger Avary (care a colaborat la productia si scenariile filmelor Reservoir Dogs, Pulp Fiction, Silent Hill si Beowulf).


Sursa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mesajul de pe Facebook al unui medic a ajuns viral: ”Nu există detox. E un marketing”

Medicul Vasi Rădulescu a postat pe Facebook o listă cu „ 30 de lucruri valabile şi în 2019 ”, despre așa numite ”mituri medicale” Mesa...