Faceți căutări pe acest blog

vineri, 23 noiembrie 2007

Nu stiti cate melodii incap in 8 GB? Nu-i nimic, ne ajuta Sony Ericsson!

W950i a fost primul telefon Walkman cu memorie interna de 4 GB. Sony Ericsson a renuntat la camera foto, dotand terminalul cu functii audio de cea mai buna calitate. Design-ul spectaculos bazat pe display-ul LCD touchscreen de mari dimensiuni nu prea s-a bucurat de succes, astfel ca SE revine cu un nou dispozitiv!



Nu stiti cate melodii incap in 8 GB? Nu-i nimic, ne ajuta Sony Ericsson!Internet gratis? Sa ne gandim bine. Modul Wi-Fi avem, la fel si hot spot-uri in cele mai cunoscute terase si fast-food-uri. Navigarea folosind browserul Opera si stylus-ul din dotare vor atrage cu siguranta privirile invidioase ale vecinilor de la masa alaturata! Accesul la mail este acum floare-la-ureche, precum si descarcarea celor mai tari jocuri 3D!

W960i pare sa le aiba pe toate! Ce sa-i reprosam? Pana analizam mai atent detaliile, mai spunem ca Radio FM cu RDS asteapta sa alunge monotonia in calatorii, atunci cand ne-am plictisit de melodiile proprii. Pentru cine are fonduri si doreste sa fie special, castile audio wireless sunt suportate prin Bluetooth A2DP!

Nu stiti cate melodii incap in 8 GB? Nu-i nimic, ne ajuta Sony Ericsson!OS-ul Symbian se bucura de popularitate, practic aplicatiile gasindu-se cu nemiluita pe internet. Soft-ul inclus este complet, cu editor de texte, cititor de documente, calendar, note, temporizator..ce mai, tot ce-i trebuie omului la casa lui!

Sa amintim si de acumulator, ca e un factor decisiv in achizitionarea unui telefon. Nu suntem dezamagiti nici aici, W960i rezistand 9 ore in convorbiri si peste 370 de ore in standby! Il asteptam cu sufletul la gura in magazine..Va costa aproximativ 500 de euro, dar merita pe deplin!

Sursa: PlugIn

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mesajul de pe Facebook al unui medic a ajuns viral: ”Nu există detox. E un marketing”

Medicul Vasi Rădulescu a postat pe Facebook o listă cu „ 30 de lucruri valabile şi în 2019 ”, despre așa numite ”mituri medicale” Mesa...