Faceți căutări pe acest blog

marți, 13 noiembrie 2007

Şeful Adobe demisionează

Bruce Chizen renunţă la funcţia de Chief Executive la Adobe. Chizen, care a fost şeful Adobe din 2000, va fi înlocuit de Shantanu Narayen, actualmente President şi COO al companiei.

Narayen va prelua conducerea de la 1 decembrie, dar Chizen va rămâne în consilul director până la sfârşitul anului fiscal 2008.

Chizen a declarat că a vrut să ia o pauză şi să reflecteze la ceea ce vrea să facă. „Ţinând cont de cât de mult iubesc produsele Adobe şi pe angajaţii de aici, nu am vrut să mă trezesc la 55 de ani spunând că aş fi vrut să fac şi altceva pe lângă treaba de la Adobe. Postul îţi ocupă tot timpul”, a spus Chizen.

Reprezentanţii consiliului director, Chuck Geschke şi John Warnock, i-au mulţumit lui Chizen pentru cei 14 ani petrecuţi în serviciul Adobe şi au spus: „ Viziunea lui Bruce Chizen a ajutat la transformarea Adobe dintr-o companie care era cunoscută mai ales pentru produsele sale de design, într-una dintre cele mai mari şi mai diversificate companii de software din lume”.

Adobe a anunţat luni că se aşteaptă ca rezultatele din ultima perioadă să se situeze la limita superioară a estimărilor, între 860 şi 890 de milioane de dolari, şi să înregistreze o creştere a veniturilor de 18% în acest an.

Sursa: Chip

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mesajul de pe Facebook al unui medic a ajuns viral: ”Nu există detox. E un marketing”

Medicul Vasi Rădulescu a postat pe Facebook o listă cu „ 30 de lucruri valabile şi în 2019 ”, despre așa numite ”mituri medicale” Mesa...