Faceți căutări pe acest blog

vineri, 16 noiembrie 2007

Crysis

CrysisCred ca cel mai asteptat joc al anului, Crysis, a fost lansat oficial acum doua zile, pe 13 noiembrie 2007. Studiourile Crytek (creatorii shooter-ului de succes Far Cry) ne aduc si de aceasta data un FPS, cu o grafica uluitoare, mediu distructibil, peisaje imense si cerinte ridicate de sistem.

Crisis ne pune in postura unui soldat american ce trebuie sa salveze un grup de cerectatori capturati de Nord Coreeni in anul 2020. Si similar Far Cry-ului, actiunea debuteaza pe o insula. Insa pe la jumatatea jocului ne trezim in mijlocul unei invazii extraterestre, ajungand sa ne batem si pe nava lor, in spatiu si gravitatie zero.

Insa grafica incredibila combinata cu efecte de fizica multiple, mediul destructibil si AI-ul sanatos se fac simtite asupra PC-ului nostru. Crysis are nevoie de un sistem cu minim un procesor la 2.8 GHz, 1 GB de RAM, 6 GB pe HDD si placa video de la GeForce 6800GT sau Radeon X800Pro cu 256 MB. Totusi este recomandat sa aveti un PC cu CPU dual core, 2 GB de RAM, 6 GB pe HDD si placa video de genul unei GeForce 7800GTX sau Radeon X1800XT pentru a va putea bucura de joc.

Demo-ul acestui joc poate fi descarcat de doritori de aici.


Sursa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mesajul de pe Facebook al unui medic a ajuns viral: ”Nu există detox. E un marketing”

Medicul Vasi Rădulescu a postat pe Facebook o listă cu „ 30 de lucruri valabile şi în 2019 ”, despre așa numite ”mituri medicale” Mesa...