Faceți căutări pe acest blog

duminică, 18 noiembrie 2007

Ce telefon imi voi lua in viitor? Nokia N82, desigur!

Daca N81 ne-a incantat cu memoria lui de elefant si suportul pentru cele mai dotate jocuri din punct de vedere grafic, iata ca familia N mai primeste un membru, ce pare nascut cu aptitudini serioase intr-ale fotografiei. N82, deoarece despre el e vorba, reprezinta un centru multimedia care nu se teme de fisierele audio, internet sau jocuri spectaculoase!

Ce telefon imi voi lua in viitor? Nokia N82, desigur!Design-ul nu este stralucit, constructia tip candybar dand telefonului un aer destul de simplist. Display-ul generos de 2.4 inch, excelent prin prisma rezolutiei sale QVGA, este perfect lizibil in orice conditii. Nici nu se putea altfel tinand cont de faptul ca N82 trebuie sa satisfaca fotografi amatori si nu numai..

Carl Zeiss, companie recunoscuta mondial prin lentilele sale inalt calitative, furnizeaza partea optica si acestui telefon. Contractul celebru cu japonezii de la Sony nu putea impresiona pe altcineva decat pe finlandezi, iar Nokia s-a aliat cu Zeiss! Miscare super inspirata, am putea spune. Cu un obiectiv de 5 Mpx, functie auto focus si blit xenon, niciun cadru interesant nu va scapa de “ochiul” performant al telefonului tau!

Ce telefon imi voi lua in viitor? Nokia N82, desigur!Prietenii te-au scos la terasa, iar in pauza dintre doua beri ti-ai adus aminte ca ai de trimis un mail important? E simplu. Daca Wi-Fi a inceput a fi implementat in tot mai multe produse, de ce tocmai N82 sa scape? Hot spot-urile se inmultesc peste noapte si la noi si e de bine! Accesul la internet gratuit, cu toate posibilitatile sale arhicunoscute, este la indemana oricui.

De Ovi ati auzit? Nu, nu vine de la Ovidiu, ci este noul site Nokia, un fel de iTunes, de unde poti descarca muzica, clipuri video, cele mai noi jocuri, totul direct pe telefon via Wi-Fi, la costuri acceptabile!

Ce telefon imi voi lua in viitor? Nokia N82, desigur!Atunci cand pleci intr-o drumetie pe munte obisnuiesti sa lasi din trei in trei metri cate ceva pe jos ca sa nu te ratacesti? Renunta la aceasta metoda Hansel&Gretel-like, pentru ca N82 are receiver GPS incorporat, de un real folos pentru iubitorii de calatorii.

Cu dimensiuni de 112x50.2x17.3mm si o greutate de 114 grame, N82 sta bine in orice buzunar. Includerea unui jack de 3.5mm asigura compatibilitatea cu diverse modele de casti, asta daca se opteaza pentru altele decat cele furnizate de Nokia.

N82 are la baza OS-ul Symbian S60 editia a treia si suporta retele WCDMA2100 (HSDPA), EGSM900, si GSM850/1800/1900 Mhz. Cat scoatem din buzunar pentru asemenea jucarie? Aproximativ 657$..In curand va ajunge si la noi!

Sursa: PlugIn

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mesajul de pe Facebook al unui medic a ajuns viral: ”Nu există detox. E un marketing”

Medicul Vasi Rădulescu a postat pe Facebook o listă cu „ 30 de lucruri valabile şi în 2019 ”, despre așa numite ”mituri medicale” Mesa...