Faceți căutări pe acest blog

vineri, 23 noiembrie 2007

Ce ne mai trimit extraterestrii? Doua notebook-uri formidabile!

Rooswelt 1948. O farfurie zburatoare s-a prabusit la marginea padurii, facand un crater imens. Guvernul american si US Army au ajuns rapid la fata locului, colectand tot ce a putut fi gasit. O coloana formata din vehiculele armatei a luat calea desertului, spre celebra zona 51. Doi omuleti de consistenta relativ moale au fost transportati cu grija in laboratoarele high-tec. Nu stim cat adevar se afla in aceste randuri, dar cert este faptul ca extraterestrii sunt printre noi, si toti lucreaza la Alienware!

Ce ne mai trimit extraterestrii? Doua notebook-uri formidabile!Producatorul asta mai mult decat entuziast a decis ca e momentul potrivit pentru schimbarea design-ului in cazul notebook-urilor de ultima generatie. Si uite asa au iesit Area-51 m15x si Area-51 m17x! Ati inteles perfect, primul are un display de 15 inch, iar cel din urma unul de 17 inch. Insa noutatile sunt multiple si merita amintite in detaliu..Sa vedem despre ce este vorba!

Design-ul cel nou se prezinta spectaculos, taie rasuflarea oricui de la prima vedere. Da, e dragoste la primul ochi aruncat asupra genialului notebook! Atat m15x, cat si m17x, se mandresc cu aceleasi detalii exterioare. Intreaga constructie are la baza magneziul, oferind utilizatorului "mici picanterii". Logo-ul Alienware troneaza impunator pe capacul display-ului, care poate prezenta, la alegere, si asa-numitul "skullcap design", ce contine elemente reliefate deosebite.

Ce ne mai trimit extraterestrii? Doua notebook-uri formidabile!Cireasa de pe tort e constituita dintr-o triada impresionanta. Rama display-ul este iluminata in albastru sau rosu, la fel si touchpad-ul. Insa cand vine vorba de tastatura, cam ramanem uimiti. Toata este iluminata! Efectul creat este la inaltime, efect la care contribuie si LED-urile care arata volumul, starea bluetooth-ului, Wi-Fi, temperatura procesorului!

Exteriorul ne-a convins, dar ce ne-a pregatit Alienware la interior? Despre m15x o sa spicuim cateva detalii, ca abia asteptam sa vorbim despre fratele mai mare, Area-51 m17x. Mezinul are la baza procesoare Core 2 Duo Extreme pana la T7900, placa video 8800M GTX, un display wide de 15.4" cu rezolutie mai mica de 1080p. Ne place, dar nu se compara cu m17x!

Ce ne mai trimit extraterestrii? Doua notebook-uri formidabile!Notebook-ul de top este Area-51 m17x. Iata ce primim in schimbul sumei de 5620$! Proc-ul este desigur T7900 si lucreaza la frecventa de 2.8 Ghz. Memoria RAM DDR2 la 667 Mhz nu are pic de rusine si se lauda cu valoarea de 4 GB..HDD-uri sunt doua si impreuna fac 640GB! Stocarea colectiilor de tot felul se poate face si pe discuri blu-ray, gratie unitatii optice incluse.

Gamerii ce au la dispozitie? Doua placi nou-noute 8800M GTX montate in SLI, cu 512 MB! Ele trimit semnalul la display-ul wide de 17" cu rezolutie de 1920x1200 pixeli. De un asemenea display ne putem bucura si privind emisiuni TV high definition, pentru ca un TV Tuner digital ne sta oricand la dispozitie. Alte detalii includ modulul Wi-Fi a/b/g/n si OS-ul Vista Ultimate!

Cand Alienware promite asemenea laptop-uri pentru inceputul lui 2008, ne asteptam ca o buna parte din populatia tarii sa migreze catre tinuturi unde produsele extraterestrilor pot fi achizitionate..

Sursa: PlugIn

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mesajul de pe Facebook al unui medic a ajuns viral: ”Nu există detox. E un marketing”

Medicul Vasi Rădulescu a postat pe Facebook o listă cu „ 30 de lucruri valabile şi în 2019 ”, despre așa numite ”mituri medicale” Mesa...