Faceți căutări pe acest blog

marți, 13 noiembrie 2007

I-au prins pe hakeri

Doua grupari infractionale specializate in infractiuni informatice au fost destructurate de politistii pitesteni, dupa ce au reusit sa insele cu peste un milion de euro mai multi cetateni straini, bani pe care i-au investit in apartamente si autoturisme de lux, informeaza NewsIn.

Politistii din cadrul Biroului pentru Combaterea Crimei Organizate (BCCO) Pitesti, sub coordonarea procurorilor DIICOT, au reusit sa-i retina pe cei 14 membri ai gruparilor, unii dintre ei chiar in timp ce desfasurau activitati ilicite pe Internet, dupa ce au desfasurat 38 de descinderi domiciliare pe raza judetelor Arges si Valcea.

De asemenea, in urma perchezitiilor, au fost ridicati peste14.500 de lei, 46.000 de euro, 2.100 lire sterline, sapte autoturisme de lux, mai multe echipamente electronice folosite pentru savarsirea infractiunilor, precum si mai multe arme.

In urma administrarii probelor, procurorii din cadrul Biroului Teritorial Arges al D.I.I.C.O.T. au prezentat 14 invinuiti Tribunalului Arges cu propunere de arestare preventiva, judecatorul emitand mandate de arestare pentru 29 de zile.




Sursa: 9AM

Un comentariu:

  1. Cine vrea sa stie unu de la astia care ne urmaresc este unu in spate la leuri are numar la masina AG-20-MMS solenza aurie parca, si ce sa va mai zic sunt o gramada care zici cas roackeri cu cercei in nas si`n ureci cu parul care ar face o femeie sa planga, daca esti in cauza si vezi ca sta unu la o masa alaturata cu o cafea si`o tigare azi, maine la fel raspoimaine si asa mai departe iatzi talpasita dute acasa tai foc la cd`uri nu le arunca intregi catzi iau astia gunoiul si sigur nu vrei sa vada ce ai u pe cd`uri recomandat ar fi sa`ti schimbi hdd`ul daca ti`ai luat ceva mai de valoare asigurate ca ai cum sa`i justifici, telefoanele sunt ascultate ori ce ai incerca sa faci, asa ca daca ai ceva de discutat vb fatza in fatza fara tel dupa voi asta sa nu zicetzi ca sunt eu paranoic dar acesta este adevarul,care avetzi preteni dintre ultimi luati sau cei care au fost mai innainte intrebatzi si o sa va confirme, sa stitzi ca atunci cand vin acasa si fac perchezitie in casa controleaza pana si`n incaltzaminte si toate hainele, daca preteni vostri au avut ginionul de a fi turnatzi si vretzi sa va ducetzi pe la ei si nu esti cu respectivul si nu esti frate,mama,tata,sora amanta sau nevasta te sfatuiesc sa nu te duci, daca te duci ai mare grija ce vb, incearca sa vb doar ce este de vb. Si cu asta cam atat ramane sai revedem cat de curand si pe ei si sa le arate ca sunt mai tari ca ei. PS daca te duci la in vizita vb pe nume nu dupa porecla si nu discutati de alcineva.

    RăspundețiȘtergere

Mesajul de pe Facebook al unui medic a ajuns viral: ”Nu există detox. E un marketing”

Medicul Vasi Rădulescu a postat pe Facebook o listă cu „ 30 de lucruri valabile şi în 2019 ”, despre așa numite ”mituri medicale” Mesa...