Faceți căutări pe acest blog

marți, 2 octombrie 2007

Sony va lansa un un televizor ultra-plat la pretul de 1.700 dolari

Sony Corp. a anuntat lansarea, la data de 1 decembrie, a unui televizor ultra-plat construit pe baza tehnologiei OLED (diode organice emitatoare de lumina), acest televizor fiind un produs total nou pe o piata dominata de televizoare cu ecrane LCD sau plasma.
Sony va lansa un un televizor ultra-plat la pretul de 1.700 dolari Compania a precizat ca acest televizor va fi primul de pe piata construit pe baza acestei noi tehnologii.

Sony, care este al doilea producator mondial de televizoare cu ecran LCD, intrecut doar de Samsung Electronics Co Ltd, se asteapta ca modelul cu o diagonala de 11 inci si cu o grosime de trei milimetri sa fie comercializat la pretul de 200.000 yeni (1.700 dolari).

Ecranele construite pe baya tehnologiei OLED sunt considerate mult mai eficiente din punct de vedere al consumului de energie, sunt usoare si subtiri, imaginea este de o calitate foarte buna si inregistreaza performante notabile in cazul afisarii cadrelor rapide, fiind astfel foarte bun in cazul in care va fi folosit pentru vizionarea filmelor de actiune si evenimentelor sportive.
Insa producatorii de televizoare se confrunta deocamdata cu probleme in ceea ce priveste construirea unor modele de diagonala mai mare si reducerea costurilor de productie, pentru ca acest nou model de televizor sa devina competitiv cu modelele LCD sau cu plasma

Sursa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mesajul de pe Facebook al unui medic a ajuns viral: ”Nu există detox. E un marketing”

Medicul Vasi Rădulescu a postat pe Facebook o listă cu „ 30 de lucruri valabile şi în 2019 ”, despre așa numite ”mituri medicale” Mesa...