Faceți căutări pe acest blog

duminică, 7 octombrie 2007

Sisu si Puya au recastigat in instanta dreptul de a canta sub numele "La Familia"

Puya si Sisu vor redeveni La familia. Dupa mai multe luni de razboi prin tribunale cu membrii trupei BUG Mafia, judecatorii au hotarat ca dreptatea e de partea lui Puya si a tovarasilor lui. Puya si Sisu au aflat in februarie 2004, ca unul dintre cei de la BUG Mafia a inregistrat la OSIM numele "La Familia". BUG Mafia sustinea ca numele La Familia ii apartine. Mai mult, le-ar fi cerut vechilor prieteni Puya si Sisu, 15 mii de euro ca sa-i lase sa-l foloseasca.

Baietii din trupele de hip-hop BUG Mafia si La Familia erau la inceput prieteni. Baietii de la Mafia i-au lansat pe Puya si pe Sisu. Dar cum nimic nu dureaza o vesnicie, de cativa ani se cearta pentru dreptul de folosire a titulaturii La Familia.

In 1996, cand s-a infiintat, La Familia canta in deschiderea concertelor BUG Mafia, trupa care practic i-a scos din anonimat. Relatiile au inceput sa se schimbe pe parcurs si dupa albumele "Baieti de cartier" din 1997 si "Nicaieri nu-i ca acasa" din 1998, Sisu de la La Familia a devenit dependent de droguri.

In 2003, Sisu a fost arestat pentru trafic de droguri si detinere ilegala de substante interzise pentru consum propriu. A fost condamnat la trei ani de inchisoare. A iesit mai devreme pentru buna purtare, dar a fost din nou arestat.



B.U.G.Mafia-Adevarul despre scandalul cu Sisu si Puya

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mesajul de pe Facebook al unui medic a ajuns viral: ”Nu există detox. E un marketing”

Medicul Vasi Rădulescu a postat pe Facebook o listă cu „ 30 de lucruri valabile şi în 2019 ”, despre așa numite ”mituri medicale” Mesa...