Faceți căutări pe acest blog

sâmbătă, 13 octombrie 2007

Lili Sandu a revenit pe piata muzicala!-VEZI VIDEO

Daca v-a fost dor de Lili Sandu si de piesele ei, asteptarea a luat sfarsit! Invitata in platoul Teovziunii, superba cantareata si-a prezentat nou-noutul videoclip, filmat, unde altundeva decat la..Paris!

Dupa 3 luni si jumatate de absenta, Teo i-a marturisit lui Lili:"lumea muzicala ti-a simtit lipsa". Si pentru ca revenirea nu se putea face oricum, cantareata a inregistrat un album intreg la Paris. Nu a facut-o din considerente "fitoase" ci pentru ca :"am avut sansa sa cunosc niste oameni care mi-au oferit posibilitatea sa bat la usile muzicii internationale".

Si pentru ca a semnat un contract cu o casa de productie frantuzeasca, albumul romanesc, care era deja gata, va mai trebuie sa astepte un pic pentru a fi lansat. Noul videoclip poarta amprente puternic occidentale, mai ales ca stilistii faceau parte din echipa lui Jean Paul Gaultier.

Lili a urmat sfatul tatalui ei si a hotarat sa urmeze cursurile unei facultati, alegand avocatura. Vrea sa se specializeze in criminalistica si nu stie daca va mai juca in filme. "Am cochetat cu actoria si as fi foarte fericita daca as mai avea ocazia sa mai fac acest lucru. Dar, momentan, ma concentrez pe muzica pentru ca am cam neglijat-o". Si pentru toti admiratorii ei, Lili Sandu nu are prieten!

Sursa

LILI SANDU - JUMP


2 comentarii:

  1. Marfa videoclipu...de ea nu mai zic nimic...arata cool

    RăspundețiȘtergere
  2. LILI SANDU’S OFFICIAL FAN SITE:
    http://lili-sandu.blogspot.com/2007/10/lili-sandu.html
    LILI SANDU’S OFFICIAL FAN SITE

    CHECK OUT THE PROMO VIDEO FOR HER DEBUT CD:
    http://myspacetv.com/index.cfm?fuseaction=vids.individual&videoid=24102734
    CHECK OUT THE PROMO VIDEO FOR HER DEBUT CD

    RăspundețiȘtergere

Mesajul de pe Facebook al unui medic a ajuns viral: ”Nu există detox. E un marketing”

Medicul Vasi Rădulescu a postat pe Facebook o listă cu „ 30 de lucruri valabile şi în 2019 ”, despre așa numite ”mituri medicale” Mesa...