Faceți căutări pe acest blog

luni, 8 octombrie 2007

iPhone a ajuns in Romania gata decodat la 599 euro

O firma clujeana vinde deja telefonul, decodat in retelele Vodafone si Orange, la 600 de euro plus TVA
Arobs Transilvania Software SRL este prima companie din Romania care comercializeaza celebrul telefon mobil iPhone, produs de Apple.

Arobs importa telefoanele din Statele Unite, gata decodate pentru a functiona in retelele Vodafone si Orange. Pretul de vinzare al unui aparat este de 599 de euro plus TVA, comparativ cu 400 de dolari in Statele Unite.

IRIS SA, unicul importator autorizat al produselor Apple pe piata romaneasca, spune ca, din punctul sau de vedere, telefoanele iPhone se vind oficial doar prin canalul Apple.

„Ei le iau din strainatate, de la un furnizor care le decodeaza, si le aduc in Romania sa le vinda. Este o piata libera, deci nu putem comenta actiunile lor“, a declarat Viorel Nastase, direct sales manager in cadrul IRIS.

Reprezentantul IRIS ne-a precizat ca firma a anuntat Apple Europa despre faptul ca Arobs vinde iPhone in Romania si ca asteapta un comunicat oficial din partea lor. „In mod normal, in SUA, iPhone nu se vinde cu softul spart pe canalele oficiale, ci doar prin magazinele Apple si AT&T“, a afirmat Nastase.

Nora Mihalca, assistant manager in cadrul Arobs, ne-a precizat ca momentan firma are doar trei comenzi, insa exista interes din partea publicului si in curind societatea va importa un numar mai mare de telefoane. „Noi momentan nu le avem pe stoc, avem un aparat expus la SIAB, insa urmeaza sa vina un transport mai mare, dar nu stim exact cite vom aduce“, spune Mihalca.


Citeste articolul "iPhone a ajuns in Romania gata decodat"

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mesajul de pe Facebook al unui medic a ajuns viral: ”Nu există detox. E un marketing”

Medicul Vasi Rădulescu a postat pe Facebook o listă cu „ 30 de lucruri valabile şi în 2019 ”, despre așa numite ”mituri medicale” Mesa...