Faceți căutări pe acest blog

miercuri, 3 octombrie 2007

Biblia poate fi descarcata pe telefonul mobil!

O firma din Marea Britanie a lansat pe piata o serie de produse religioase pentru telefoanele mobile, inclusiv Biblia, care poate fi descarcata cu doar 6 lire sterline pe telefonul mobil. Teimlo a lansat un serviciu numit Ecumen, care le asigura clientilor rugaciuni zilnice, ring tone-uri si wallpaper-uri.

Erik Folk, directorul de marketing, a declarat ca este convins ca tinerii vor aprecia acest serviciu. "Exista crestini care isi doresc astfel de lcururi pentru telefoanele lor mobile. Organizatiile crestine si bisericile au ramas cam in urma cu acest gen de comunicare si tehonologia", a adaugat Folk.

Cele mai solicitate wallpaper-uri includ poze cu ingeri, cu Arca lui Noe, Isus mergand pe apa, mesaje religioase si simboluri. De altfel, gama este destul de larga si mai puteti procura jocuri non-violente, iar Bibilia este vanduta cu sloganul :"Singura Biblie pe care o puteti citi pe intuneric".

Pastorul Robbie Howells din Newport a afirmat: "Telefoanele mobile sunt o oportunitate extraordinara de a le spune oamenilor despre Evanghelie, iar ca pastor, imi ofera sansa de a comuinca mult mai bine cu membrii bisericii mele, mai ales cu tinerii. Mesajul este transmis intr-un mod haios si modern". Howells se declara incantat ca oamenii nu mai sunt nevoiti sa care Bibila dupa ei.

Sursa:BBC News

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mesajul de pe Facebook al unui medic a ajuns viral: ”Nu există detox. E un marketing”

Medicul Vasi Rădulescu a postat pe Facebook o listă cu „ 30 de lucruri valabile şi în 2019 ”, despre așa numite ”mituri medicale” Mesa...