Faceți căutări pe acest blog

luni, 8 octombrie 2007

Asustek lanseaza placile audio Xonar

Asustek, recunoscuta mai degraba pentru placile sale de baza sau video, a anuntat astazi noile sale produse, de aceasta data fiind vorba de placi de sunet, care promit performante deosebite.
Concret, Asus a anuntat ca va pune in vanzare doua placi audio, una care functioneaza pe interfata PCI-Express si una externa pe USB.
Noua placa de sunet interna –Xonar D2X foloseste o tehnologie exclusiva, patentata de Asus, pe numele ei, DS3D GX, care ofera suport full pentru sunet surround si accelerare hardware pentru instructiunile transmise de DirectX.



Intre tehnologiile implementate in aceste noi produse, mai poate fi remarcata si AEC (Acoustics Echo Cancellation) care imbunatateste vocea in cazul apelurilor telefonice VoIP, raportul semnal-zgomot este de 118 db pentru audio in/out valabil pentru toate cele 7.1 canale (spre deosebire de majoritatea concurentilor care se refera prin raport semnal/zgomot numai la iesirile front stereo).
Placa de sunet externa, Xonar U1 promite un sunet de exceptie pentru acei utilizatori care din diverse motive nu pot monta o placa interna, sau prefera una externa din cauza interferentelor inerente in interiorul calculatorului, foloseste un DAC (digital to analog) foarte performant si ofera deasemenea suport EAX si accelerare hardware a sunetului.


Sursa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mesajul de pe Facebook al unui medic a ajuns viral: ”Nu există detox. E un marketing”

Medicul Vasi Rădulescu a postat pe Facebook o listă cu „ 30 de lucruri valabile şi în 2019 ”, despre așa numite ”mituri medicale” Mesa...