Faceți căutări pe acest blog

luni, 1 octombrie 2007

Vodafone a trecut la tarifarea in euro

Tarifele operatorului de telefonie mobilă Vodafone România vor fi exprimate, începând de astăzi, în euro, compania renunţând la moneda americană.

Astfel, abonamentele, tarifele naţionale de voce şi date, precum şi creditul existent pe Cartela Vodafone şi pe abonamentul Vodafone 2in1 vor fi transformate din dolari în euro, folosind rata de conversie 0,73421 (1 dolar=0,73421 euro), calculată ca medie a cursurilor Băncii Naţionale a României pentru euro/lei şi dolar/lei, din perioada 29 iulie-27 august 2007.

Tarifele se vor ajusta astfel: abonamentul Vodafone Standard, de 4 dolari, devine 3 euro; tariful de 0,07 dolari pentru un SMS naţional devine 0,05 euro; tariful de 0,15 dolari pentru un SMS internaţional devine 0,12 euro; tariful de 0,19 dolari pentru MMS devine 0,14 euro. Valoarea unui punct de loialitate se va schimba de la 0,01 dolari la 0,01 euro, iar valoarea punctelor acumulate se transformă în euro.

Şi utilizatorii existenţi ai Cartelei Vodafone vor bene­ficia de noi tarife exprimate în euro. Clienţii servi­ciilor preplătite vor avea la dis­poziţie un număr special, 757, pe care îl pot apela gratuit pentru aflarea noilor tarife. Vodafone România a anunţat că serviciul Cost Control, prin care se pot afla costurile apelurilor efectuate sau numărul de minute incluse neutilizate, este sistat până pe data de 5 octombrie. Tot astăzi, Banca Comercială Română va opri, pentru 24 de ore, serviciul de reîncărcare prin bancomatele băncii a cartelelor telefonice Vodafone.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mesajul de pe Facebook al unui medic a ajuns viral: ”Nu există detox. E un marketing”

Medicul Vasi Rădulescu a postat pe Facebook o listă cu „ 30 de lucruri valabile şi în 2019 ”, despre așa numite ”mituri medicale” Mesa...