Faceți căutări pe acest blog

vineri, 21 septembrie 2007

Snoop Dogg - condamnat la trei ani de libertate sub supraveghere

Snoop Dogg, unul dintre cei mai celebri rapperi americani, a fost condamnat la trei ani de libertate sub supraveghere şi 160 de ore de muncă în serviciul comunităţii, după ce a pledat vinovat la acuzaţia de deţinere ilegală de arme, transmite Reuters.

Snoop Dogg, în vârstă de 35 de ani, al cărui nume real este Cordozar Calvin Broadus Jr., trebuie să doneze suma de 10.000 de dolari unei fundaţii caritabile în beneficiul copiilor defavorizaţi.

Pe 27 septembrie 2006, Snoop Dogg a fost arestat pe aeroportul John-Wayne din Irvine, la 70 de kilometri sud-est de Los Angeles, în timp ce se îmbarca în cursa pentru New York. Autorităţile au descoperit o bâtă telescopică, de tipul celor utilizate de unele forţe ale poliţiei, în servieta în care îşi transporta laptopul.

Avocatul lui Snoop Dogg, Donald Etra, a declarat că bâta a fost utilizată de clientul său pentru un moment muzical. Etra şi-a sfătuit clientul să pledeze nevinovat, dar Snoop a dorit să rezolve mai repede această problemă.

Star al stilului "gangsta rap", Snoop Dogg figurează în prezent ca acuzat în mai multe procese legate de port ilegal de armă şi consum de droguri în Statele Unite.

Sursa: MEDIAFAX

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mesajul de pe Facebook al unui medic a ajuns viral: ”Nu există detox. E un marketing”

Medicul Vasi Rădulescu a postat pe Facebook o listă cu „ 30 de lucruri valabile şi în 2019 ”, despre așa numite ”mituri medicale” Mesa...