Faceți căutări pe acest blog

joi, 13 septembrie 2007

Fetita Angelinei Jolie ar putea avea nevoie de o operatie

Vesti proaste pentru Brad Pitt si Angelina Jolie. Zahara, fetita de doi ani a cuplului, a fost diagnosticata cu displazie de sold, o afectiune mostenita de la parintii sai naturali din Etiopia.

Potrivit femalefirst.co.uk, medicii au observat ca osul de la sold nu este pozitionat corect langa osul piciorului, ceea ce o impiedica pe Zahara sa mearga. Specialistii spun ca o interventie chirurgicala ar corecta aceasta deficienta.

“Brad si Angelina au vorbit cu pediatrul care se ocupa de Zahara si acesta le-a recomandat operatia. Vor face tot ce le sta in putinta ca fetita sa fie sanatoasa si fericita”, a spus un apropiat al celor doi pentru revista “Star”.

Cand a fost adoptata, Zahara suferea de deshidratare si malnutritie. Mama naturala a fetitei, care suferea de SIDA, a murit la putin timp dupa nastere, iar micuta a fost apoi internata la un orfelinat etiopian.

Angelina si Brad au alti doi copii adoptati, Maddox, de sase ani, si Pax, de trei, precum si o fetita biologica, Shiloh care are 16 luni.

Sursa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mesajul de pe Facebook al unui medic a ajuns viral: ”Nu există detox. E un marketing”

Medicul Vasi Rădulescu a postat pe Facebook o listă cu „ 30 de lucruri valabile şi în 2019 ”, despre așa numite ”mituri medicale” Mesa...