Faceți căutări pe acest blog

sâmbătă, 8 septembrie 2007

Endemol si Ericsson vor dezvolta servicii TV pentru telefoanele mobile

Compania de productie TV Endemol, creatoarea reality-show-ului "Big Brother", a incheiat un parteneriat international cu firma de telecomunicatii Ericsson prin care vor dezvolta servicii de televiziune pentru telefoanele mobile, informeaza European Journalism Centre.

In urma acestei intelegeri, Endemol va distribui serviciul "Me-on-TV", creat de Ericsson pentru companiile media si operatorii de retele de internet. Serviciul permite clientilor de telefonie mobila sa incarce si sa trimita clipuri video inregistrate, dar si in direct catre posturile de televeziune si catre site-uri, dupa cum informeaza NewsIn.

Endemol este o companie olandeza de productie de divertisment de televiziune care este prezenta in 23 de tari. Endemol a lansat si detine, printre altele, licentele pentru reality-show-urile "Big Brother" si "Fear Factor". Compania este detinuta in proportie de 99,54%, de la inceputul lunii august, de catre consortiul Edam Acquisition, care este format si din compania Mediaset, controlata de Silvio Berlusconi.

Ericsson este o companie suedeza, infiintata in 1876, si una dintre cele mai mari firme de telecomunicatii din lume.
Sursa: 9AM,

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mesajul de pe Facebook al unui medic a ajuns viral: ”Nu există detox. E un marketing”

Medicul Vasi Rădulescu a postat pe Facebook o listă cu „ 30 de lucruri valabile şi în 2019 ”, despre așa numite ”mituri medicale” Mesa...