Faceți căutări pe acest blog

miercuri, 5 septembrie 2007

Doisprezece lucruri pe care nu stiai ca barbatii le considera sexy

Daca pana acum credeai ca iubitul tau este in limba pentru tine datorita machiajului si a tocurilor inalte, mai gandeste-te o data. Iata 12 lucruri suprinzatoare care te vor face mai sexy in ochii partenerului.

1. Fara machiaj! Femeile consuma foarte muti bani pe produsele de infrumusetare, insa specialistul in relatii, Mo Kurimbokus, a marturisit pentru Daily Mirror ca nu este nevoie. “Cand o femeie nu este machiata, naturaletea ei este scoasa in evidenta. De asemenea, barbatii considera ca e neplacut sa ramana cu ruj pe buze dupa un sarut. Machiajul poate sa fie adesea o bariera, si in niciun caz un lucru atragator”.

2. Abdomen rotunjit! Toate femeile isi doresc un abdomen perfect ca cel al lui Geri Halliwell, insa barbatii gasesc burtica ca fiind atractiva. Mo spune: “Barbatii apreciaza femeile care sunt moi si au forme rotunjite, iar o mica burtica poate sa ofere impresia de naturalete. Daca ea nu este perfecta, atunci nici el nu va simti ca trebuie sa fie la fel”.

3. Ridurile! “Acestea le deranjeaza pe femei mai mult decat ar trebui si le duce cu gandul ca si-au mai pierdut din tinerete”, marturiseste Mo. “Ridurile pot sa dea impresia unui anumit grad de experienta, ceea ce da senzatia unui posibile partide de sex extraordinare, un lucru extraordinar pentru barbati”.

4. Vergeturile! Aceste dungi argintii sunt o adevarata corvoada pentru toate femeile din lume, insa unii barbati chiar le plac. Mo explica: “Singurul lucre important pentru un barbat este naturaletea. Vergeturile ii amintesc barbatului de povestea de dragoste si evolutia ei. De asemenea, reprezninta un detaliu pe care numai el are privilegiul sa il cunoasca”.

5. Sa-l suni cand esti ametita! Dupa o noapte in care ai petrecut cu fetele, un telefon in care sa-i spui cat de mult i-ai lipsit este o idee foarte buna. Simon Moore, seful cadetrei de psihologie de la Universitatea Metropolitana din Londra spune: “Sa le spui oamenilor din jurul tau care sunt sentimentele tale este un lucru foarte atractiv. Tuturor ne plac complimentele!”.

6. Sa bei din halba de bere! S-au dus vremurile cand barbatii comandau o bere la halba pentru ei si o jumatate pentru partenera. Simon spune: “Sa bei orice vrei fara sa-ti pese ce cred cei din jurul tau demonstreaza ca esti increzatoare in tine si esti hotarata in luarea deciziilor importante in viata”.

7. Sani mici! Nu toti barbatii se simt atrasi de modelele de pe copertile revistelor de moda. Simon crede ca: “Sanii mici sunt de cele mai multe ori considerati obraznici, iar acest lucru este un indiciu al tineretii si al conditiei fizice. Barbatii sunt atrasi de semnele tineretii si ale vitalitatii!”

8. Lenjerie intima sexy Majoritatea femeilor pastreaza lenjeria sumara si sexy pentru ocaziile speciala si merg de obicei pe confort. Specealista in relatii, Paula Hall explica: “Barbatii adora sa te surprinda cu lenjerie intima sexy deoarece, chiar daca nu ai planuit nicio partida de sex, ei au impresia ca au reusit sa te convinga sa faci acest lucru”.

9. Petele de machiaj! Acestea apar atunci cand ai uitat sa te demachiezi atunci cand ai plecat la culcare. Suprinzator, Paula explica: “Barbatii gasesc acest lucru foarte sex pentru ca arati ca dupa o partida de dragoste. Le aminteste de momentele grozave de dupa sex”.

10. Mersul descult! Tocurile arata fabulos, dar nu ai cum sa le suporti dupa ce ai dansat toata noaptea. Psiholoaga Ingrid Collins spune: “Picioarele goale aduce aminte de nuditate. Mersul in picoarele goale sugereaza naturaletea si incalcarea conventiilor si il fac pe barbat sa se gandeasca la fantezii nebunesti”.

11. Sa te incurci la o gluma! Toti am trecut prin acest lucru, cand incercam sa spunem ultima gluma auzita la serviciu si...ne incurcam la final. Mo spune: ”Unii barbati se simt intimidati de femeile intelectuale, iar o gluma spusa gresit ii face sa se relaxeze in compania ta. Scoate in evidenta vulnerabilitatea si actioneaza instictul protectiv al barbatului”.

12. Sa te porti frumos cu copiii! Daca observi ca partenerul tau da ochii peste cap cand te porti urat cu copii sau cu cei neajutorati, mai gandeste-te o data inainte sa o faci. Mo explica: “Comportamentul dragastos ofera dovezi vizuale ca ea este rabdatoare si pasatoare si ii aminteste barbatului de dragostea neconventionala a mamei”.

Sursa: Daily Mirror

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mesajul de pe Facebook al unui medic a ajuns viral: ”Nu există detox. E un marketing”

Medicul Vasi Rădulescu a postat pe Facebook o listă cu „ 30 de lucruri valabile şi în 2019 ”, despre așa numite ”mituri medicale” Mesa...