Faceți căutări pe acest blog

duminică, 30 septembrie 2007

Andreea Banica merge, in Germania, la Premiile MTV Europe 2007

Andreea Banica este nominalizata, si in acest an, la categoria “Best Romanian Act”, trofeu care va fi decernat la MTV European Music Awards 2007, ce va avea loc pe 1 noiembrie, la Muenchen. Pentru acest important eveniment vedeta Romantica se pregateste intens. Nu stie daca va castiga sau nu, dar pentru ca tot va fi prezenta la Premiile MTV Europe, vrea sa faca o impresie foarte buna compozitorilor si tuturor celor care lucreaza in industria muzicala din strainatate. Si poate… cine stie cu ce colaborare se va alege artista.

Andreea isi va alege zilele urmatoare tinutele pe care le va purta in Germania, sandalele si pantofii, cat si genul de coafura pe care o va aborda acolo. Asta si pentru ca vedeta Romantica este intr-o schimbare de imagine. Mai trebuie precizat ca Andreea Banica a castigat anul acesta premiul MTV Romania pentru “Cea mai buna interpreta solo” cu piesa “Fiesta”. Alaturi de frumoasa cantareata, in cursa pentru “Best Romanian Act” mai sunt: DJ Project, Simplu, Activ si Alex. Gala MTV European Music Awards 2007 va fi prezentata de Snoop Dogg, printre favoriti numarandu-se Justin Timberlake, Amy Winehouse, Nelly Furtado, Mika si Rihanna.

Sursa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mesajul de pe Facebook al unui medic a ajuns viral: ”Nu există detox. E un marketing”

Medicul Vasi Rădulescu a postat pe Facebook o listă cu „ 30 de lucruri valabile şi în 2019 ”, despre așa numite ”mituri medicale” Mesa...