Faceți căutări pe acest blog

vineri, 28 septembrie 2007

Telefon de lux de 18.000 euro

Nokia a inceput sa vanda un telefon de lux de 18.000 euro (25.000 dolari) in parteneriat cu Ferrari care va fi produs in editie limitata si comercializat in magazinele proprii din Londra, Paris, Hong Kong si Singapore.

"Am colaborat foarte strans pentru a dezvolta editia limitata a telefoanelor. Detaliile telefoanelor sunt inspirate dupa modelul automobilelor Ferrari", a declarat reprezentantul Vertu, Elizabeth Maragh.

Compania Vertu a realizat telefonul Ascent Ferrari 60 pentru a celebra a 60-a aniversare a producatorului de automobile Ferrari, informeaza NewsIn.

Piata produselor de lux beneficiaza de o dezvoltare economica rapida in tari precum China, India si Rusia, in timp ce piata din Orientul Mijlociu a inregistrat o crestere exploziva.

Nokia dar si alte companii producatoare de telefoane mobile incep sa colaboreze din ce in ce mai mult cu designeri. Saptamana aceasta, designerul italian Giorgio Armani a incheiat un parteneriat cu Samsung Electronics pentru a creea un telefon mobil si un televizor.

Designerii Dolce & Gabbana s-au asociat cu Motorola pentru a creea o versiune aurie a telefonului mobil RAZR, in timp ce Prada a proiectat un telefon cu grupul sud-coreean LG Electronics.
Sursa: 9AM

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mesajul de pe Facebook al unui medic a ajuns viral: ”Nu există detox. E un marketing”

Medicul Vasi Rădulescu a postat pe Facebook o listă cu „ 30 de lucruri valabile şi în 2019 ”, despre așa numite ”mituri medicale” Mesa...